Werken via Piket

Accountmanager Recruitment – Elst (Gld.)

Introductie

Piket is een jong, maar toch ervaren arbeidsbemiddelaar in de Civiele Techniek. Een piketpaaltje markeert een in de toekomst te realiseren object. Doelen stellen is doelen realiseren, daar geloven we in. Dat doen we middels maatwerk en op een nuchtere manier; iedere techneut heeft immers zijn eigen wensen en dat geldt ook voor elke opdrachtgever. Daar luisteren we naar en regelen het. Gewoon door te doen wat we beloven. We maken concrete afspraken en zetten samen stappen die leiden tot de gewenste resultaten.


Organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van professionals met civieltechnische projecten, uitgevoerd door onze klanten. Met bijna 50 jaar ervaring, passie en creativiteit weten we dus goed wat er speelt. De juiste match maken wordt dan een stuk eenvoudiger.

Piket staat voor goed werkgeverschap waarbij alles uitstekend wordt geregeld. We kennen geen regels die voor iedereen gelden; alles wordt afgestemd op de persoon zelf. Hiermee creëren we blije collega’s en klanten.

Onze kernwaarden zijn niet voor niets ondernemerschap, eigenaarschap, flexibiliteit en no-nonsense. Bij ons mag je verwachten dat je veel vrijheid en daarmee eigen verantwoordelijkheid krijgt om invulling te geven aan je werkzaamheden. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat werkplezier bijdraagt aan goede resultaten.

Functie

De functie van consultant is onder te verdelen in drie hoofdtaken:

Recruitment

 • werven en selecteren van civieltechnische professionals;
 • gebruik van een LinkedIn Recruiter seat;
 • door middel van kennismakingsgesprekken in kaart brengen van capaciteiten, wensen, eisen en ambities;
 • contacten leggen en onderhouden met onderwijsinstellingen;
 • organiseren en vertegenwoordigen van Piket op beurzen en bedrijvendagen.

Accountmanagement

 • telefonisch contact leggen met (potentiële) opdrachtgevers;
 • opbouwen en uitbouwen van langdurige relaties met opdrachtgevers;
 • bedrijfs- en projectbezoeken afleggen;
 • commerciële offertes uitbrengen en afsluiten van overeenkomsten.

Werkgeverschap

 • als werkgever langdurige verbindingen aangaan met professionals;
 • arbeidscontracten afsluiten met civieltechnische professionals;
 • functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren;
 • in kaart brengen ontwikkelbehoeftes en hier opvolging aan geven middels het inplannen van cursussen en opleidingen;

Functie-eisen

Om succesvol te zijn als consultant bij Piket is het belangrijk dat je beschikt over een gezonde dosis ambitie, resultaatgericht bent en jezelf wilt ontwikkelen. Je bent authentiek, hebt een kleurrijke persoonlijkheid en weet gemakkelijk relaties aan te gaan. Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding en hebt affiniteit met techniek en mensen. Werkervaring vinden we minder van belang, het gaat vooral om jouw motivatie.

Aanbod

Piket is een voortvarend van start gegaan. Als toekomstig collega sta je dichtbij de ervaren oprichters en collega consultants en word je ook nog eens persoonlijk door ze opgeleid. Nergens krijgt je ontwikkeling nog meer aandacht. Naast een goed salaris en bonussysteem kan je bij Piket vooral verwachten dat je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Je wordt zeker niet in het diepe gegooid maar krijgt een uitgebreid opleidingstraject aangeboden van een ervaren coach. De inzet van een laptop, telefoon en auto van de zaak spreken voor zich. En wat we het allerbelangrijkste vinden is het hebben van werkplezier met elkaar als team, want onze overtuiging is dat resultaten dan vanzelf volgen.

Inlichtingen

Paul Metzke 06 43 23 69 83

Vragen?

Neem contact op met

Marjolein Heuvelink

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.