Werken via Piket

Adviseur Milieueffectrapportage (MER) – Amsterdam

Introductie

Zie jij jezelf werken in een ambitieus en groeiend team van professionals dat werkt aan kwalitatief hoogwaardige milieueffectrapportages? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder want wij hebben een vacature Adviseur Milieueffectrapport (MER) gevestigd in Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Arnhem, Zwolle, De Bilt, Rotterdam en Alkmaar!

Organisatie

Al sinds 1958 combineert het bedrijf uiteenlopende perspectieven en expertise, om zo tot aansprekende, slimme en vooruitstrevende oplossingen voor de te komen. Het bedrijf staat voor vooruitgang en is altijd in beweging. Ze zijn een optelsom van creatieve breinen en adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag.  Het bedrijf levert diensten op het gebied van energie, water, gebiedsontwikkeling, industrie, infrastructuur en mobiliteit en bouw en vastgoed.

Functie

Als MER-adviseur werk je aan aansprekende projecten in heel Nederland. Recente projecten zijn bijvoorbeeld een MER voor de gebiedsontwikkeling Strandeiland (Amsterdam) en een MER voor een nieuw dorp in de Zuidplaspolder. 

De vragen van de klanten nemen toe. Voor kleine en grote projecten zoeken zij daarom een enthousiaste ervaren MER-adviseur om ons team van MER-adviseurs, planologen, vergunningenspecialisten en juristen te versterken. In deze rol opereer je in projecten verspreid over Nederland. Op basis van jouw kennis en kunde zorg jij binnen ons projectteam voor hoogwaardige milieueffectrapportages, die aansluiten bij de wensen van de klant en inspelen op ontwikkelingen rondom onder andere duurzaamheid, klimaat en gezondheid. Dit doe je altijd met een open en nieuwsgierige houding richting collega’s en opdrachtgevers. Een mooie kans voor een professional met ambitie en visie!


Functie-eisen

  • Een relevante afgeronde hbo-/wo-opleiding, bij voorkeur richting milieu/planologie;
  • Ervaring met het opstellen en begeleiden van MER procedures;
  • Kennis van relevante ontwikkelingen waaronder milieuwetgeving, jurisprudentie en de Omgevingswet;
  • Commerciële vaardigheden.


Aanbod

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen;
  • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert;
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien;
  • Een hecht team met de beste mensen;
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand.


Sollicitatie

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.