Werken via Piket

Assistent/ leerling uitvoerder – Rotterdam

Introductie

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij doorgroeien naar de rol tot uitvoerder? Lees dan verder in deze vacature. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote aannemer in de bovengrondse en ondergrondse infrastructuur, in netwerken en installaties in gebouwen. Ze hebben een open en betrokken werkomgeving. Er is een eigen vakschool waar je opleidingen kan volgen en er is genoeg ruimte voor eigen inbreng in de functie. 

Functie

‘Binnen’, op kantoor, kan er al veel worden uitgedacht. Maar ‘buiten’ is de plek waar het moet gebeuren, onder de grond. Door de ploeg die onder jouw leiding met een project aan de slag gaat. De ene keer een klus van een dag met z’n drieën, morgen een project van een paar weken met veel collega’s en onderaannemers. Groot of klein, in alle gevallen is jouw supervisie onmisbaar. Kunnen je monteurs aan de slag met de instructies van de werkvoorbereiding? Zijn materialen er op tijd? En kloppen de tekeningen met wat je op locatie tegenkomt? Door ons opleidingstraject krijg je de juiste kennis en begeleiding om dit allemaal te leren. 

Je zet de juiste man op de juiste plek neer en houdt de planning goed in het oog. Ondertussen ben je vraagbaak voor de opdrachtgever en voor je collega’s. Het kan zomaar gebeuren dat je heel snel moet schakelen omdat er iets niet op tekening staat. Binnen in de keet heb je administratieve taken en handel je telefoontjes en mailverkeer af. Buiten houd je zicht op elk aspect van het werk: de kwaliteit, maar ook zaken als veiligheid, gezondheid en welzijn van je collega’s – als het even kan vertrouwde gezichten. Zelfs vóór de start van een project bijt je je er al in vast: gaat het om grote opdrachten, dan heb je de locatie al minstens een keer bezocht.


Functie-eisen

Beschikt over een MBO diploma in een technische richting;

Ervaring als voorman in de ondergrondse infra;

Je bent enthousiast en leergierig om jezelf te gaan ontwikkelen tot uitvoerder;

Je bent een teamspeler die makkelijk leiding kan geven;

Je kunt goed projectmatig werken en snel schakelen/ organiseren;

Je hebt een rijbewijs B.


Aanbod

Jaarcontract bij Piket met uitzicht op vast; 

Een betrokken, open en informele werkomgeving;

Je gaat aan de slag in innovatieve projecten met de nieuwste technieken;

25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 

Opleidingen afgestemd op jouw persoonlijke loopbaan;

Salaris tussen de €3.012,- en €4.562,- op basis van kennis en ervaring

Toegang tot meer dan 150 onlinetrainingen op platform GoodHabitz. 


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.