Werken via Piket

Bestekschrijver / Contractspecialist – Noord-Brabant

Introductie

We zoeken bestekschrijvers en contractspecialisten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging!

Organisatie

Via Piket kom je bij een opdrachtgever waar je past. We kijken samen met jou naar je wensen en ambities en laten je direct zien welke mogelijkheden er zijn binnen ons netwerk. We onderscheiden ons door echt naar je te luisteren en onze dienstverlening daar op aan te passen. Zodat jij je thuis voelt. Diverse projecten via Piket of als springplank naar een dienstverband bij een van onze opdrachtgevers.

Functie

In deze rol vertaal je ontwerp en eisen in een contractvorm. Dit kan het opstellen van een nauwkeurig RAW bestek zijn of de vertaling naar een ge├»ntegreerd contract. Je haalt voldoening uit het maken van strakke en precieze documenten en contracten. Jij weet risico’s in te schatten en te zorgen dat deze in het contract zo goed mogelijk zijn afgedicht. Naar gelang ervaring adviseer je in het aanbestedingsproces en kan je ingezet worden als specialist bij opdrachtgever of aannemer.

Functie-eisen

We vragen minimaal een MBO diploma en ervaring in een rol als bestekschrijver. Heb je nog geen ervaring als bestekschrijver maar heb je bovenmatige interesse in contracten en het juridische aspect van de techniek dan bespreken we dit graag met je.

Aanbod

We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis en ervaring die een bestekschrijver of contractspecialist heeft. Er is momenteel veel vraag naar deze professionals dus we adviseren je graag in de mogelijkheden om je te verbeteren.

Inlichtingen

Thijs Leenders

Vragen?

Neem contact op met

Thijs Leenders

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.