Werken via Piket

CAD/GIS Engineer – Elst

Introductie

Als CAD/GIS engineer bij Syntax ben je het kloppende hart van projecten binnen de ondergrondse infrastructuur. Met jouw specialisme vertaal je met plezier data naar technische tekeningen en overzichten in CAD en GIS. 

Organisatie

Het is een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in het oplossen van uitdagingen in de ondergrondse infrastructuur voor civieltechnische projecten. Met een kleine 20 man geven ze kleur aan de organisatie. Iedereen draagt bij aan de kernwaarden: menselijk, zorgzaam, vertrouwen, lef en succes. Ze zijn flink aan het groeien en nodigen je uit om hun kleur bij te mengen.

Functie

Als onze CAD/GIS Engineer ben je de architect achter de schermen, wiens precisiewerk de fundering legt voor succes. Jouw rol is cruciaal; zonder jouw inspanningen zou het project niet van de grond komen. Je zorgt voor de onmisbare verbinding tussen ruwe data en de realisatie van het project.

Verantwoordelijkheden

 • Het signaleren van ontbrekende gegevens en proactief het opvragen hiervan om ervoor te zorgen dat onze projectinformatie compleet en nauwkeurig is.
 • Het uitvoeren van raakvlak- en knelpuntenanalyses, waarbij je gebruikmaakt van je scherpe analytische vaardigheden om potentiële uitdagingen in kaart te brengen en oplossingen voor te stellen, waarmee je een actieve en essentiële rol speelt in de voortgang van het project.
 • Het vertalen van deze data naar technische tekeningen en overzichten met behulp van CAD- en GIS-software, waardoor je complexe informatie toegankelijk maakt voor het hele team.
 • Het inrichten van een unieke, digitale projectmanagement omgeving, waarmee je zorgt voor gestroomlijnde communicatie en toegankelijkheid van projectdata voor collega’s en andere betrokkenen.
 • Nadat je de dataset en analyses hebt gemaakt zorg je ervoor dat deze tot de oplevering van het project up to date blijft, zodat je gedurende de looptijd betrokken blijft bij het project.

 

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als je zowel GIS als CAD beheerst. Echter komt dat niet zo vaak voor. We kennen daarom meerdere  aanvliegroutes. Je hebt een afgeronde studie vanuit een (civiel-) technische richting en hebt ervaring met CAD of je hebt een afgeronde studie vanuit een geografische of natuur, land en water richting en hebt ervaring met GIS. 

 • Een afgeronde HBO-opleiding; 
 • Ervaring met CAD en/of GIS;  
 • Bij voorkeur ervaring met open source-alternatieven van Autodesk, ESRI en FME.

Aanbod

 • Uniek persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Auto, laptop en mobiel van de zaak
 • 30 vakantiedagen per jaar

Inlichtingen

Sam Krol

Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.