Werken via Piket

Calculator/Commercieel medewerker – Oldenzaal

Introductie

Ben jij graag een echte spin in het web en vindt je het leuk om met verschillende stakeholders in contact te zijn? Dan is deze afwisselende rol misschien wat voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatief, performant, middelgroot gespecialiseerd civieltechnisch bedrijf op het gebied van waterafvoer, diepboringen, diepwaterafvoer en milieutechniek.

Hun gespecialiseerde knowhow is gewild voor een grote diversiteit aan projecten: bv. Rioolbouw en kabeltracés, bouwputten in woning- en industriebouw, bruggenbouw, sanering van vervuilde terreinen, sloopwerkzaamheden en nog veel meer.

Met ruim 50 jaar ervaring, vestigingen in Nederland en Duitsland en hun 180 collega’s, zorgen zij voor droge voeten bij de klanten.

Functie

Als Calculator/Commercieel medewerker ben je een spil binnen de sales afdeling. Je bent betrokken bij de afhandeling van vragen en bij het opstellen en berekenen van offertes. Je zorgt ervoor dat je alle informatie ontvangt die relevant is voor de aanbiedingen om zo een strategisch, zinvol aanbod voor de klanten te creëren met creatieve en optimale oplossingen. Naast het verwerken van offertes ondersteun je de regionale salesmanagers ook bij grootschalige projecten, voorbereidende werkzaamheden zoals het maken van hydrologische berekeningen en waterbeheerplannen, werkplannen en bemalings- plannen tot en met het plaatsen van de bestelling. Tijdig werken om deadlines te halen, rekening houdend met een vastgesteld budget en kwaliteits- en veiligheidseisen voor het specifieke bouwproject, is voor jou geen probleem. Afhankelijk van de omvang van het project ben je zelf verantwoordelijk voor het doorsturen en opvolgen van de offerte.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een teamplayer bent die het team weet enthousiasmeren. Met jouw hands-on mentaliteit bent je in staat om samen met het salesteam de projectdoelstellingen te realiseren. Je weet tijdig te acteren op de kansen en risico’s.

Daarnaast beschik je over:

 • een opleiding/sterke interesse in de techniek (bij voorkeur civiel of bouw)
 • geïnteresseerd in technische oplossingen voor grondwaterverlagingen
 • communicatief vaardig
 • oplossings- en klantgericht
 • in het bezit van een rijbewijs

Aanbod

 • Een gezonde en moderne organisatie met een uitstekend werkklimaat
 • Mogelijkheden om intern door te ontwikkelen en er is volop perspectief aanwezig
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere extra vakantiedagen (40) en persoonlijk budget voor professionele ontwikkeling
 • Fruit op het werk

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.