Werken via Piket

Calculator – Nieuwegein

Introductie

Als Calculator op onze locatie in Nieuwegein vormt de infrastructuur rondom het spoor een boeiende uitdaging voor jou. Met jouw zelfstandigheid, scherpe waarnemingsvermogen en klantgerichte aanpak lever je nauwkeurige calculaties, wat direct bijdraagt aan het succes van onze organisatie!

Organisatie

Wij zijn dé specialist en marktleider op het gebied van ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur, met een focus op de ontwikkeling en bouw van verbindingen, netwerken en installaties binnen de railinfrastructuur. Met vestigingen door heel Nederland en een team van circa 80 professionals, bieden wij het comfort van een groot bedrijf met de unieke sfeer en cultuur van een kleinschalige organisatie.
Ons nuchtere en gedreven team staat voor elkaar klaar, en het calculatieteam, bestaande uit vijf ervaren collega’s, kenmerkt zich door een uitstekende teamdynamiek.

Voor onze decentrale structuur en diverse vestigingen in het land zoeken we een enthousiaste professional in het midden van het land, specifiek op onze locatie in Nieuwegein. In deze rol werk je nauw samen met opdrachtgevers, collega-calculators, projectleiders en uitvoerders op externe projecten. Daarnaast onderhoud je een samenwerkingsverband met andere adviseurs binnen de hoofdorganisatie.

Functie

Jouw expertise ligt in het nauwkeurig bepalen van scherpe prijzen en het verstrekken van objectieve kostenindicaties. Als calculator vorm je een essentieel onderdeel van het tenderteam en richt je je op diverse aanbestedingen. Ongeacht de complexiteit van het project, analyseer je risico’s overzichtelijk en geef je advies over het verder optimaliseren van de prijsstelling.
Als gewaardeerde vakspecialist krijg je bij ons de volledige ruimte. Binnen het team ben jij bekend als de ‘koning(in) van kostenbewustzijn’.
Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers, waarbij je tijdig informatie verstrekt over doorlooptijden en kostprijzen. Samen met je team draag je verantwoordelijkheid voor de begroting, het plan van aanpak, de planning en de offerte.

Functie-eisen

Om ook in de toekomst succesvol te blijven, zoeken we gedreven teamleden die met energie en vastberadenheid bouwen aan de wereld van morgen. Ons collectieve succes danken we aan de dagelijkse inzet van ons team. Lid worden van dit team betekent initiatief nemen, ondernemerschap tonen en het overzicht behouden, zelfs bij het grondig uitpluizen van details.

We zoeken een zelfstandige calculator, bij voorkeur met ervaring in ondergrondse infrastructuur en kennis van de spoormarkt. Je kunt zelfstandig aan de slag als calculator en ziet het als een uitdaging om diep in de materie te duiken en je weg te vinden. Uiteraard voorzien we je van een uitgebreide introductie binnen ons bedrijf en bieden we ondersteuning waar nodig.

Je bent een natuurlijke netwerker, hebt een vlotte omgang met verschillende partijen en blinkt uit in plannen en organiseren. Daarnaast ben je van nature accuraat en klantgericht.

Wat je nog meer in huis hebt:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde technische opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur als calculator in de ondergrondse infrastructuur of railmarkt;
  • Kennis van UAV-GC;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Technische, analytische en organisatorische vaardigheden;
  • Stressbestendigheid en sterk probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Naast een team vol enthousiasme dat staat te popelen om jou te verwelkomen, bieden wij een aangename werksfeer en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere:

  • Een competitief salaris, afgestemd op jouw werkervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Een solide pensioenregeling, inclusief een laptop en smartphone;
  • Tal van ontwikkelingsmogelijkheden, zowel via onze eigen academie als praktijkgerichte trainingen, verzorgd door jouw professionele collega’s.

Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.