Werken via Piket

Constructeur kunstwerken – Den Bosch

Introductie

Ben jij die geschoolde constructeur met een flinke dosis praktijkervaring? Werk je graag aan gevarieerde en uitdagende opdrachten met veel inspraak en eigen regie? Dan is deze rol wellicht iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een technisch gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau in de civiele techniek, voor onder andere bruggen, viaducten, waterbouwkundige werken en hun omgeving. Ze werken aan complexe projecten en duurzame oplossingen die onze leefomgeving beter, veiliger en toegankelijker maken. Hun opdrachtgevers zijn vooral overheden (zowel landelijk als lokaal) en (grote) aannemers.

Je komt bij hun op kantoor te werken in een team van toegewijde collega’s die veelvuldig met elkaar sparren. Samen zorgen ze voor een uitdagend en motiverend werkklimaat waar jij je snel thuis voelt. Hun organisatie (80 collega’s) kent een platte structuur en een pragmatische, informele sfeer. Je geniet veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met ruimte voor jouw inbreng en ideeën.


Functie

  • Je ontwerpt, berekent en dimensioneert beton- en funderingsconstructies.
  • In de voorbereidings- en uitvoeringsfases neem je deel en/of geef je leiding aan projectteams.
  • Je bent vraagbaak voor vragen op constructief gebied en voert technisch overleg met opdrachtgevers.
  • Je beoordeelt tekeningen en ontwerpen en voert risicoanalyses uit.
  • Als coach begeleid je de tekenaar/constructeurs, ontwerpers en andere collega-constructeurs.
  • Je stelt diverse technische constructieve alternatieven op waarbij je een goede afweging maakt tussen prijs en kwaliteit.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO opleiding of een afgeronde wo-opleiding civiele techniek.
  • Je hebt bij voorkeur een of meerdere opleidingen of cursussen gevolgd op het vlak van grondmechanica, voorspanning, staal, circulair, funderingen, V&G, ProRail-regelgeving, duurzaam bouwen GWW, systems engineering (SE) en UAV GC 2005.
  • Je hebt ervaring met de volgende software: SCIA Engineer DIANA FEA, ALP, D-serie van Deltares, en DBet en/of IDEA.
  • Klant- en marktgerichtheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid zijn competenties waarin jij jezelf herkent. Verder ben je schriftelijk vaardig en contactueel sterk. Je bent een proactieve teamspeler met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Aanbod

We bieden je een prima passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden we daarbij belangrijk. Zo bieden we 33 vakantiedagen (bij voltijds dienstverband) en zijn je werktijden en een parttime invulling van de functie bespreekbaar. Langetermijnrelaties, innovatie en expertise vormen ons fundament. We investeren daarom graag in de ontwikkeling van je persoonlijke talenten en ambities!

Samenwerking, werkplezier en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. We hebben veel contact met elkaar, zowel als we vanuit huis werken als op kantoor.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.