Werken via Piket

Contractmanager Infra – Rotterdam

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren contractmanager! Zoals je weet heeft elk contract zijn eigen uitdagingen en dit is juist waarom jij dit werk bent gaan doen. Zowel in de aanbesteding- als in de uitvoeringsfase weet jij de contractrisico’s te beheersen. Ieder project heeft immers zijn eigen uitdagingen met een andere strategie. Precies dit is wat jou motiveert en waarbij je collega’s jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste wegenbouw aannemers van Nederland, waar een gezellige informele werksfeer hangt.

Functie

Vanaf moment één betrekken diverse collega’s jou bij de contractvorming. Zodra een nieuwe uitvraag binnenkomt ga jij proactief aan de slag en breng je de contractuele kansen en risico’s in kaart. Door het voeren van inhoudelijke gesprekken kan jij een passend advies uitbrengen richting de projectmanagers en bedrijfsleiders. Is er sprake van een wijziging van het contract? Dan zorg jij dat dit helder kunnen onderbouwen aan de klant. De collega’s gaan uit van jouw expertise.

 

Je rapporteert direct aan de directeur van de vestiging. Jouw inhoudelijk sparringpartner wordt het hoofd contractmanagement. Hij stelt je voor aan verschillende collega’s en afdelingen, zodat jij jouw eigen netwerk opbouwt binnen alle regio’s. Om de verbinding met andere contractmanagers te maken en van elkaar te leren, wordt er regelmatig op vestigings- of landelijk niveau kennis en ervaring gedeeld. 

Functie-eisen

Je kijkt kritisch naar contracten, weet waar je over praat en kunt dit goed overbrengen aan anderen. Daarnaast deel je proactief relevante informatie, weet je de juiste informatie te verkrijgen en bouw je snel een eigen netwerk binnen en buiten onze organisatie op. Omdat je stevig in je schoenen staat, en het overzicht weet te bewaken, houd je de regie goed in handen.  Verder: 

  • Heb je bij voorkeur een juridische of technische hbo-opleiding afgerond; 
  • Ben je bij voorkeur bekend met de contractvormen UAV/RAW, UAV-GC & bouwteams; 
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Ben je woonachtig in de Provincie Zuid-Holland.

Aanbod

  • Een fulltime salaris afhankelijk van je werkervaring, met een indicatie van €4.600 – €6.200 bruto per 4 weken;
  • Gelinkt aan je werkzaamheden een afwisselende werkplek; van ons kantoor in Rotterdam tot 2 dagen per week eventueel thuis;
  • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen vanuit de bouw & infra CAO met een goede pensioenregeling; 
  • Gezien onze duurzame missie krijg je een elektrische auto met laadpas voor heel Europa. 

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.