Werken via Piket

Customer Business line Manager – Gelderland

Introductie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Customer Business line Manager. Ben jij die sterke persoonlijkheid die in staat is om de performance van jouw team naar een niveau te tillen van hoge voorspelbaarheid (first time right) en betrouwbaarheid en dit te realiseren in goede samenspraak met de ondernemende klant? Lees deze vacature dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever verzorgt al 60 jaar het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Met een scherpe focus op doelstellingen en diepgaande kennis van netwerken, kunnen klanten op onze opdrachtgever bouwen. Het hoofdkantoor van onze opdrachtgever is gevestigd in Harderwijk.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de performance van de contracten die afgesloten zijn met de klant van onze opdrachtgever. Het betreft diverse werkpakketten, waarbij er continue verschillende werkstromen en projecten parallel bestuurd dienen te worden. De werkpakketten hebben zowel in tijd als in omvang een eigen dynamiek. Je geeft leiding aan de verantwoordelijken per werkpakket, die op hun beurt, deels via teamleiders, verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse inzet van monteurs en specialisten.

Je bent in staat om de organisatie voor de klant van onze opdrachtgever verder te ontwikkelen op basis van veranderingen in werkpakket, samenwerking tussen collega’s en teams te versterken en het verder ontplooien van kennis en expertise. Op basis van stuurinformatie weet je snel inzicht te creëren en hierdoor een waarborg te bieden voor de kwaliteit van dienstverlening aan hen ondernemende klant. Met je conceptueel en analytisch vermogen ben je in staat oplossingen te implementeren die de effectiviteit en efficiëntie direct ten goede komen.

Door je ruime ervaring als leidinggevende ben je in staat anderen te enthousiasmeren en zowel intern, als in samenspraak met de klant, de gewenste oplossingen te implementeren. Daarbij maak je gebruik van de kennis en ervaring van de medewerkers. Je bent in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Je gebruikt daarvoor verschillende stijlen van leidinggeven.

Je draagt bij aan het imago van de klant en de kwaliteit van de samenwerking, door de interne bedrijfsvoering bij onze opdrachtgever te optimaliseren. Je hebt een budget verantwoordelijkheid. Daarnaast draag je met je collega CBL managers bij aan de brede doelstellingen die onze opdrachtgever hanteert.


Functie-eisen

Je hebt ruime ervaring in het managen van project, proces, klant en medewerker (productiebesturing). Je hebt kennis op het gebied van projectmanagement en bedrijfskunde, met minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring. Je bent gewend om met je voeten in de spreekwoordelijke klei te staan. Je bent actiegericht, flexibel, je houdt vast aan gestelde doelen maar wisselt van aanpak of gedragsstijl om deze te bereiken. Het is voor jou een uitdaging om de cultuur in de organisatie in te zetten om medewerkers en teams nog beter te verbinden.

Overige functie-eisen:

 • Je beschikt over professionele kennis, verkregen door hbo werk- en denkniveau met langdurige ervaring of wo werk- en denkniveau met ruime ervaring.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een managementfunctie.
 • Kennis van projectmanagement (methoden) en leanmanagement.
 • Ervaring of affiniteit met infra, telecommunicatie en/of glasvezel.

Aanbod

 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een auto passend bij jouw functie.
 • Een telefoon en laptop van de zaak.
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Gratis spinninglessen.
 • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. Jouw kinderen krijgen een maandelijkse toelage wanneer ze studeren.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.