Werken via Piket

Customer Business Line Manager – Schiphol

Introductie

Ben jij een strategische denker met uitstekende leiderschapsvaardigheden? Wil jij een cruciale rol spelen in het beheren en optimaliseren van de dienstverlening op Schiphol? Dan hebben wij nu een vacature beschikbaar als Customer Business Line Manager.

Organisatie

Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van complexe telecominfrastructuur en fungeert als een betrouwbare en innovatieve partner voor asseteigenaren. Ze streven naar langdurige samenwerkingen met grote bedrijven om gezamenlijk waarde toe te voegen. Het bedrijf is internationaal actief en blijft voortdurend slimme oplossingen bedenken om zichzelf en hun partners te verbeteren.

Functie

Als Customer Businessline Manager speel je een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van de dienstverlening op Schiphol. Je bent verantwoordelijk voor het invullen en rendabel maken van het contract, waarbij klant- en medewerkerstevredenheid centraal staan.

Je leidt en maakt deel uit van het Management Team (MT), dat diverse projectsecties aanstuurt en de kwaliteit van de Telecom Infrastructuurdiensten op Schiphol waarborgt. Samen met toegewijde projectteams beheer je een portfolio van 250 projecten, waarbij nauwkeurige sturing en controle van essentieel belang zijn voor het behalen van projectdoelstellingen.

Met jouw visie ontwikkel je de organisatie verder, speel je in op veranderingen binnen werkpakketten, versterk je de samenwerking tussen collega’s en bevorder je kennisontwikkeling. Je analyseert stuurinformatie om snel inzichten te verkrijgen die de servicekwaliteit verbeteren. Kortom, als expert in het implementeren van effectieve oplossingen draag je bij aan het verhogen van onze effectiviteit en efficiëntie.

Functie-eisen

Als Customer Businessline Manager ben jij een strategisch denker met een hands-on mentaliteit. Je bent in staat om zowel het grote geheel te overzien als in te zoomen op de details. Jouw leiderschap stimuleert samenwerking, innovatie en voortdurende verbetering binnen het team en in de dienstverlening aan de klant. Met jouw ruime ervaring in projectmanagement, klantrelatiebeheer en leidinggeven binnen een dynamische omgeving, ben je klaar om de opdrachtgever naar een hoger niveau te tillen.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding met meer dan 5 jaar ervaring in een senior managementfunctie, bij voorkeur in een vergelijkbare dynamische omgeving;
 • Je bent 32 uur of 40 uur per week beschikbaar;
 • Aantoonbare kennis van projectmanagementmethoden en Leanmanagement;
 • Ervaring of affiniteit met telecommunicatie is een pré;
 • Zorgvuldigheid is essentieel; een beperkte screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

Aanbod

 • Een functieschaal met een salaris tussen €6.500 en €9.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een bedrijfsauto die past bij je functie;
 • Een zakelijke telefoon en laptop;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, inclusief een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Een solide pensioenregeling.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.