Werken via Piket

Dataverwerker / Technisch Tekenaar – Enschede

Introductie

Er zijn geen opleidingen die exact aansluiten bij de werkzaamheden die je gaat verrichten als Dataverwerker/Technisch Tekenaar. Om deze reden bieden we ook mensen zonder ervaring in de technische sector, maar wel met een minimaal afgeronde MBO 3 opleiding, een kans om het vak te leren in de praktijk. Ben je gemotiveerd en heb je interesse in de techniek? Dan ben je aan het juiste adres! Je gaat werken bij een no-nonsense bedrijf waar hard gewerkt wordt, maar ook een die van gezelligheid houdt. Het bedrijf is vooruitstrevend in alle aspecten van de ondergrondse infra, hierbij wordt de doorgroei binnen de gehele organisatie gestimuleerd.

Organisatie

Al sinds 1964 is het bedrijf een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit uit ondernemerschap en trots gestart op zolder met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers. Anno 2023 uitgegroeid tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van ruim 200 miljoen euro en meer dan 700 eigen medewerkers. Om hun projecten te voltooien zijn ze mede afhankelijk van hun onderaannemers en leveranciers waar ze continu contractuele afspraken mee maken.

Functie

Je wordt onderdeel van een van de projectteams die zich bezighoud met ondergrondse net data voor netbeheerders, hiervoor ga je leren werken met diverse teken programma’s zoals Autocad, Smallworld of andere GIS systemen.

Je zult directe begeleiding krijgen van een ervaren collega, waarbij je de wijze van dataverwerking, opbouw van ondergrondse netten en alle andere facetten die hierbij komen kijken leert. Binnen Siers Infraconsult lopen verschillende projecten met diverse werkzaamheden. Je wordt daarom graag uitgenodigd voor een kopje koffie (of thee) om je hier een indruk van te geven.


Functie-eisen

Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en bereid bent om (nieuwe) dingen te leren. Je bent nieuwsgierig aangelegd en voelt je verantwoordelijk voor jouw opgeleverde werk.

Om je werk goed te kunnen uitvoeren kan je daarnaast het volgende aanvinken:

  • Minimaal afgeronde MBO 3- opleiding;
  • Communicatief vaardig;
  • Nieuwsgierig en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren;
  • Ontwikkelde computer vaardigheden.


Aanbod

  • Werken bij een familiebedrijf waarin de mens centraal staat;
  • Een marktconform salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden;
  • De beschikking over een laptop en telefoon (die je natuurlijk ook privé mag gebruiken).


Sollicitatie

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.