Disclaimer

Het gebruik van de website betekent dat je kennis hebt genomen van de volgende voorwaarden en hiermee in te stemmen.

Website

Piket Detachering doet er alles aan om deze website betrouwbaar en actueel te houden. De website is voortdurend in ontwikkeling. Ondanks de grote zorg die we besteden aan de website kunnen onjuistheden onvolledigheden echter voorkomen. Piket Detachering wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden op of via deze website weergegeven informatie. Ook sluit Piket Detachering alle aansprakelijkheid uit voor enerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website.

Voor opgenomen (hyper)links naar andere websites of diensten van derden kan Piket Detachering nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

E-mail

De informatie in e-mail berichten van Piket Detachering zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging en verspreiding van deze informatie is niet toegestaan. Wanneer u een, niet voor u bestemde, e-mail ontvangt vragen wij onmiddellijk contact op te nemen met de afzender.

Virussen

Piket Detachering garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website of e-mail toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Contact

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een opmerking dan kunt u contact met ons opnemen via info@piket.nl