Werken bij Piket

Bijdragen aan duurzaamheid? Bekijk onze openstaande vacatures hieronder.

Wij zijn op zoek naar jou.

Ontdek jouw carrièrekansen in energietechniek! De vraag naar professionals groeit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Piket is voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals binnen deze branche. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we vacatures van junior tot senior niveau. Bij ons staat werken aan duurzaamheid en de toekomst voorop. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk snel de onderstaande vacatures!

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

98 vacatures

  • Branche

  • Regio

  • Functie

  • Functieniveau

Uitvoerder Gas-Water – Rotterdam

rotterdam

Introductie Ben jij onze Uitvoerder Gas-Water die wij zoeken in de regio Rotterdam! Als zelfstandige professional met MBO+ werk- en denkniveau en ervaring in ondergrondse infrastructuur, leid je projecten voor Stedin en Evides. Een verantwoordelijke rol met veel vrijheid, waarbij je samenwerkt met een enthousiast team. Profiteer van een marktconform salaris, een prettige werksfeer, en

Lees meer

(Junior) Tekenaar Landmeetteam – Hoogeveen

hoogeveen

Introductie We zoeken jou als professional met passie voor techniek van de ondergrondse infra (gas, water, elektra), oog voor kwaliteit en hart voor de leefomgeving. Versterk ons met jouw vakmanschap, verras ons met je ideeën en… ontdek wat we jou kunnen bieden!

Lees meer

Storingsmonteur openbare verlichting – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Ontdek een uitdagende rol als Storingsmonteur Openbare Verlichting in Nieuwegein! Word deel van ons team, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid samenkomen om schades en storingen in de regio Utrecht op te lossen. Als jij de juiste mentaliteit bezit, ervaring hebt met openbare verlichting, en beschikt over leidinggevende capaciteiten, bieden wij een marktconform salaris, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden,

Lees meer

Calculator – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Als Calculator op onze locatie in Nieuwegein vormt de infrastructuur rondom het spoor een boeiende uitdaging voor jou. Met jouw zelfstandigheid, scherpe waarnemingsvermogen en klantgerichte aanpak lever je nauwkeurige calculaties, wat direct bijdraagt aan het succes van onze organisatie!

Lees meer

Monteur BEI/Laag- midden- en hoogspanning – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Word jij onze nieuwe Monteur BEI met leidinggevende verantwoordelijkheid? Pak deze kans om bij te dragen aan de aanleg en montage van spanningsnetten, waarbij je een hecht team leidt en uitdagende projecten volgens hoogste veiligheidsstandaarden uitvoert. Start bij ons dynamische team en geniet van een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden, en de kans om jezelf

Lees meer

Kwaliteitscoördinator – 's-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Als Kwaliteitscoördinator ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) en ben je verantwoordelijk voor de algehele kwaliteit en bijbehorende processen van de uitgevoerde en/of uit te voeren (technische) werkzaamheden op de projecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem, met name de audit module.

Lees meer

Engineer Infra – Breda

breda

Introductie Ben jij de engineer die de vraag van de opdrachtgever gaat omzetten naar een definitief ontwerp? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Rotterdam

rotterdam

Introductie Wil jij projecten aanpakken in de aanleg en onderhoud van lichtmasten in de openbare ruimte? En ben jij de initiatiefnemer die soepel samenwerkt om het project in goede banen te leiden? Lees dan verder!

Lees meer

Schouwcoördinator – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Wil jij meedenken over efficiëntie- en verbeterslagen in de bedrijfsprocessen? En wil jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s zijn? Dan is deze functie van schouwcoördinator wat voor jou!

Lees meer

Administratief medewerker Calculatie en Aanbestedingen – Twente

twente

Introductie Ben jij graag de spil van een afdeling en vind je aanbestedingen, prekwalificaties en offertetrajecten interessant? Werk je graag in een familiebedrijf?Herken jij jezelf in onderstaande kernwoorden?Organiseren;Plannen;Communiceren;Beheren;Ondersteunen;Accuraat.Lees dan snel verder!

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.