Werken via Piket

Engineer – Cuijk

Introductie

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar je collega’s, de omgeving én de samenleving? Dan is deze baan als Engineer echt wat voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van sleufloze kruisingen op het gebied van de ondergrondse infrastructuur. Je kan hierbij denken aanaan kruisingen met spoor-, water- en autowegen voor de aanleg van Ms- en Hs – kabels voor onder andere zonne- en windparken, drink- en afvalwaterleidingen, warmteleidingen, en gas- en olie pijpleidingen. Elke dag staat er een team aan professionals klaar om ervoor te zorgen dat het ondergrondse netwerk wordt verbetert en nieuwe netwerken worden aangelegd. Er wordt dagelijks gewerkt vanuit de hoofdvestiging in Cuijk, hier wordt gewerkt aan het voorbereiden en uitvoeren van de projecten. Daarnaast zorgen ze voor de optimalisatie en innovatie van het proces. Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals, die voor elkaar klaar staan zoals hoort bij een echte familie!

Functie

Als Engineer ben je een belangrijke schakel in ons werk. Jouw gemaakte calculaties, ontwerp- en werktekeningen en werkplannen zorgen voor een soepel verloop van de grondboringen. Daarnaast zorg je ervoor dat gebreken en problemen tijdig worden gevonden en opgelost. Verder ben je aanwezig bij de grondboringen, zodat er snel en effectief ingegrepen kan worden als problemen zich voordoen.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde HBO Civiele Techniek en enkele jaren ervaring met AutoCAD;
  • Een opleiding VCA Basisveiligheid;
  • Kennis van en ervaring met het KLIC-systeem;
  • Goede kennis van de bodem, bodemeigenschappen en de ondergrondse infrastructuur.

Aanbod

Wat bieden wij?

  • Jaarcontract bij Piket met uitzicht op vast;
  • Een hecht team van gezellige en hulpzame collega’s;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Toegang tot meer dan 150 onlinetrainingen op platform GoodHabitz.

Inlichtingen

Thijs Leenders

Vragen?

Neem contact op met

Thijs Leenders

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.