Werken via Piket

Engineer energietechniek – Gorinchem

Introductie

Wil jij als engineer een essentiële rol spelen in de transformatie van onze ondergrondse infra naar een duurzame en toekomstbestendige omgeving? Ben je bereid om je kennis in te zetten voor engineering, lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste energievoorzieners van Nederland met een viertal vestigingen verspreid door het land. 

Functie

Als engineer speel je een cruciale rol in het zorgvuldig en verantwoord ontwerpen en uitwerken van technische, soms zeer innovatieve constructies. Je fungeert als adviseur voor onze opdrachtgevers, waarbij je hun visie vertaalt naar een ontwerp dat voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen. Je onderhoudt nauwe banden met alle betrokken stakeholders en houdt de opdrachtgevers op de hoogte van de projectvoortgang. Daarnaast ben je bedreven in Autocad en ben je in staat om gedetailleerde tekeningen te maken voor kabel- en leidingtracés. Je houd contact met ons uitvoeringsteam om gezamenlijk tot een uitvoerbaar ontwerp te komen. Bij onze opdrachtgever zijn we een organisatie die wordt aangedreven door efficiënte processen; we verzamelen, verwerken en controleren gegevens volgens een uniforme werkwijze. We verwachten dat jij actief bijdraagt aan de verbetering van deze processen.

Ben je klaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie? Jouw talent en inzet zijn bij ons van onschatbare waarde.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding. AutoCAD heeft geen geheimen voor jou en je hebt minimaal 3 jaar ervaring als AutoCAD Tekenaar in een civieltechnische omgeving. Daarnaast ben je gedreven, enthousiast en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je je werkzaamheden goed plannen en werk je gestructureerd en nauwkeurig.

Aanbod

  • Ruimte en de mogelijkheid om je technisch/persoonlijk verder te ontwikkelen
  • Salaris tussen de 2800 en 4200 bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • 38 vakantiedagen
  • Auto van de zaak
  • Mogelijkheid tot parttime werken

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.