Werken via Piket

Gebiedseconoom – Amsterdam

Introductie

Gebiedsontwikkeling is onze passie en daar zijn wij goed in! Jij krijgt de kans om mee te werken aan vooraanstaande projecten die het verschil maken. Je krijgt de mogelijkheid om dingen te doen die nog nooit eerder gedaan zijn. Ben jij goed met cijfers én heb je een groot strategisch inzicht? En wil jij je als gebiedseconoom inzetten voor een toekomstbestendige Randstad? Lees dan snel verder want wij hebben een vacature Gebiedseconoom beschikbaar in vestigingen Alkmaar en Amsterdam!

Organisatie

Al sinds 1958 combineert het bedrijf uiteenlopende perspectieven en expertise, om zo tot aansprekende, slimme en vooruitstrevende oplossingen voor de te komen. Het bedrijf staat voor vooruitgang en is altijd in beweging. Ze zijn een optelsom van creatieve breinen en adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag.  Het bedrijf levert diensten op het gebied van energie, water, gebiedsontwikkeling, industrie, infrastructuur en mobiliteit en bouw en vastgoed.

Functie

Het team Gebiedsontwikkeling Amsterdam – Alkmaar is op zoek naar een gebiedseconoom, die samen met projectleiders, adviseurs, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, planologen, constructeurs, ontwerpers en engineers werkt aan integrale projecten die Nederland mooier en duurzamer maken. Binnen de Randstad vinden grote investeringen plaats op gebied van woningbouw, duurzaamheid en bedrijvigheid, om de sterke internationale concurrentiepositie verder te verstevigen en de transitieopgave vorm te geven. 

Als gebiedseconoom ben je betrokken bij integrale gebiedsontwikkelingen. Je adviseert over de financiële haalbaarheid van ontwikkelingen, stelt grondexploitaties op en analyseert het kostenverhaal. Je geeft financieel inzichten aan klanten en collega’s, en weet deze inzichten te vertalen in strategische keuzes. Daarnaast verzorg je de overleggen met de opdrachtgevers en stakeholders. Je werkt graag samen met andere professionals aan de multidisciplinaire projecten. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen de landelijke vakgroep gebiedseconomie, bijvoorbeeld op het gebied van de Omgevingswet. 


Functie-eisen

  • Afgeronde hbo of wo-opleiding, bijvoorbeeld (Ruimtelijke) Economie, Vastgoed en Makelaardij, Geografie;
  • Werkervaring als gebiedseconoom;
  • Ondernemend, commercieel ingesteld, flexibel, resultaat- en samenwerkingsgericht, maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk), proactief en sociaal vaardig, kan snel schakelen;
  • Brede interesse in ruimtelijke ontwikkelingen, planologie, openbare ruimte, gezonde leefomgeving, klimaatadaptatie, duurzaamheid, circulariteit, natuurinclusiviteit, civiele techniek en de stad van de toekomst.


Aanbod

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen;
  • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert;
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien;
  • Een hecht team met de beste mensen;
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand.


Sollicitatie

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.