Werken via Piket

Geo Specialist – Amersfoort

Introductie

Toonaangevend in geodesie en gedreven door nauwkeurigheid? Ontdek de rol van Geo Specialist! Voer uitdagende landmeetkundige projecten uit voor Rijkswaterstaat, waarbij je deformatiemetingen, brughoogtemetingen en meer met diverse geavanceerde meettechnieken aanpakt. Sluit je aan bij ons innovatieve team in Amersfoort en maak deel uit van het vooruitstrevende vakmanschap dat de organisatie kenmerkt.

Organisatie

De organisatie onderscheidt zich als het meest innovatieve landmeetkundige ingenieursbureau van Nederland. Wij hebben een focus op het precies meten, verzamelen, analyseren en verwerken van geodetische data binnen het ruimtelijke domein. Met circa 100 medewerkers en vestigingen in Groningen en Amersfoort hebben we gedurende meer dan 20 jaar een stevige positie opgebouwd en bedienen we een diverse klantenkring in de infrastructuur, geodesie, bouw en spoorsector, variërend van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

Onze kernwaarden zijn vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid. Om onze positie aan de top van Geo-ICT te behouden, investeren we in onze afdeling Proces & Innovatie. Zij ontwikkelen geavanceerde software, tools en slimme technieken om onze werkprocessen te versnellen en de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Eyefly, dat gespecialiseerd is in drone-inspectie en drone-mapping.

Functie

Je zult hoofdzakelijk betrokken zijn bij projecten voor Rijkswaterstaat, waarbij landmeetkundige taken centraal staan. Dit omvat het verwerken en rapporteren van deformatiemetingen en brughoogtemetingen, het uitzetten van grenzen, en het bijhouden van beheerkaarten. Daarnaast voer je berekeningen uit met MOVE3, signaleer je afwijkingen en draag je passende oplossingen aan. Van waterpassen tot tachymetrie en van GPS tot Mobile Mapping: deze functie biedt een diversiteit aan meettechnieken, en jij bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden van jouw projecten.

Functie-eisen

  • een MBO+ of HBO opleiding in bij voorkeur een technische richting (geodesie, civiele techniek, bouwkunde);
  • 1 tot 4 jaar relevante werkervaring (als pré: ervaring met werken voor RWS);
  • nauwkeurig en gestructureerd;
  • open en leergierig;
  • (redelijke) beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

  • fulltime functie;
  • goede primaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis & ervaring;
  • persoonlijk ontwikkelplan afgestemd op jouw ambities;
  • veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • regelmatig teamuitjes!

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.