Werken via Piket

GIS medewerker – Amersfoort

Introductie

Het meest innovatieve landmeetkundige ingenieursbureau van Nederland, zoekt een gedreven GIS-medewerker met affiniteit voor geodesie. Met ruim 20 jaar ervaring en een focus op vakmanschap, innovatie en partnerschap, bieden wij een uitdagende rol in het vervaardigen van Rijkswaterstaatproducten DTB en KernGIS. Kom bij ons team in Amersfoort of Groningen en ontwikkel je talent te midden van experts in geodetische data in het ruimtelijk domein.

Organisatie

De organisatie onderscheidt zich als het meest innovatieve landmeetkundige ingenieursbureau van Nederland. Wij hebben een focus op het precies meten, verzamelen, analyseren en verwerken van geodetische data binnen het ruimtelijke domein. Met circa 100 medewerkers en vestigingen in Groningen en Amersfoort hebben we gedurende meer dan 20 jaar een stevige positie opgebouwd en bedienen we een diverse klantenkring in de infrastructuur, geodesie, bouw en spoorsector, variërend van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

Onze kernwaarden zijn vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid. Om onze positie aan de top van Geo-ICT te behouden, investeren we in onze afdeling Proces & Innovatie. Zij ontwikkelen geavanceerde software, tools en slimme technieken om onze werkprocessen te versnellen en de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Eyefly, dat gespecialiseerd is in drone-inspectie en drone-mapping.

Functie

Als GIS-medewerker maak je deel uit van een team met uitgebreide kennis op het gebied van dataverwerking. Wij hebben gedurende ruim 14 jaar specifieke producten geleverd aan Rijkswaterstaat, namelijk DTB en KernGIS. In jouw dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het creëren van deze Rijkswaterstaatproducten, waarbij je gebruikmaakt van diverse databronnen. Je maakt hierbij gebruik van standaard CAD- en GIS-pakketten, en je past verschillende FME-tools toe.

De opdrachten die je uitvoert, zijn in opdracht van zowel Rijkswaterstaat als aannemers. Hierbij onderhoud je regelmatig contact met deze partijen om de voortgang van het project te bespreken en alle benodigde KernGIS-informatie te verzamelen. Je speelt dus een cruciale rol in het proces van dataverwerking en productie van specifieke Rijkswaterstaatproducten, waarbij nauwkeurigheid en samenwerking met betrokken partijen centraal staan.

Functie-eisen

  • MBO Geodesie, Geo-Informatie of vergelijkbaar;
  • 2 jaar ervaring met het vervaardigen van DTB en KernGis is een pré;
  • woonachting op reisafstand van onze vestiging in Groningen of Amersfoort;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • flexibele instelling.

Heb je nog geen relevante opleiding of werkervaring, maar wel affiniteit met ons vakgebied? Een opleidingsplaats is ook mogelijk.

Aanbod

  • fulltime of parttime functie
  • goede primaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis & ervaring
  • persoonlijk ontwikkelplan afgestemd op jouw ambities
  • veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • regelmatig teamuitjes!

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.