Werken via Piket

(Jr.) Civiel Technisch Tekenaar/Ontwerper – Gelderland

Introductie

Ontdek uitdagingen in een dynamische organisatie. Als lid van het team werk je aan kraan- en grondwerkmodellen, en diverse ontwerptekeningen. Met ervaren begeleiding ontwikkel je creatieve oplossingen en speel je een sleutelrol in projectcommunicatie. Klaar om je talent te laten zien?

Organisatie

Een gecombineerd aannemersbedrijf, installatiebedrijf en adviesbureau, biedt civiele techniek en installatietechniek aan om taken buiten corebusiness van hun klanten over te nemen. Met deskundig advies helpen zij elke ambitie te verwezenlijken. Hun diensten zijn beschikbaar voor bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, (semi-)overheden, chemische concerns en brandstofbedrijven.

Voortgekomen uit een familiebedrijf, staat bij hun afspraak gelijk aan afspraak. Ze hechten waarde aan samenwerken en handelen in elkaars belang, altijd klaar om een stapje extra te zetten. Van het voortraject tot oplevering begeleiden ze, schatten ze gezamenlijk risico’s in en streven ze naar het beste resultaat, met trots en plezier.

Met 80 medewerkers, 12 certificeringen en 100% inzet werkt het team volgens 3 pijlers. Ze voeren solide grondwerk uit, bieden specialistisch installatiewerk en leveren gedegen advies. Als rechterhand van Nederlandse bouwers bouwen ze mee aan de toekomst van het land.

Functie

Wil jij werken in een dynamische organisatie waar je te maken krijgt met zowel kleine als grote, complexe projecten? Elk project is uniek en biedt nieuwe uitdagingen. Als onderdeel van het team zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van kraanmodellen voor GPS-machines, het uitwerken van 3D grondwerkmodellen (zoals volumemodellen en ontgravingsmodellen), en het maken van diverse tekeningen zoals voorlopige en definitieve ontwerpen, installatietekeningen, revisietekeningen, sloopplannen, faseringen en aanbestedingen. Onder begeleiding van ervaren collega’s krijg je de ruimte om creatieve ontwerpen te ontwikkelen en deze helder te onderbouwen. Deze rol biedt een brede ontwikkeling waarbij je gaandeweg ook meer verantwoordelijkheid krijgt in het contact met opdrachtgevers en leveranciers.

Functie-eisen

 • Civiel Technisch tekenaar/ontwerper met ervaring in Civil 3D, ASVV en CROW richtlijnen;
 • Afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in Civiele Techniek;
 • 2 tot 3 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Proactief, zelfstartend en in staat het overzicht te bewaren;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Enthousiast om meer te leren over ontwerp, programmatuur en richtlijnen;
 • Secuur werken met een focus op kwaliteit.

Aanbod

 • Brutosalaris tussen € 2.694,- en € 4.869,- per 4 weken, afhankelijk van opleiding en ervaring (op fulltime basis);
 • Contract voor 32 tot 40 uur per week;
 • Vakntiedagen volgens de bouw-cao;
 • Laptop/tablet en telefoon van de zaak voor bereikbaarheid tijdens werktijd;
 • Mogelijkheid tot een vast contract;
 • Kansen voor persoonlijke groei door opleidingen en trainingen.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.