Werken via Piket

Junior Engineer – Gelderland

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou jij graag aan de slag gaan als engineer? In de functie van junior engineer hoef je nog geen ervaring te hebben! Onze opdrachtgever is er van overtuigd dat ziij de tools in huis hebben om jou binnen afzienbare tijd het vak te leren van engineer. Wat heb je hiervoor nodig? Enthousiasme en de wil om jezelf te ontwikkelen.

Kans daarvoor is er genoeg! Klinkt dit als iets voor jou?

Organisatie

Verbindingen maken, dat is iets wat onze opdrachtgever al 60 jaar doet! zij verzorgen het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Zij leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Maar nooit alleen, ze werken altijd samen. En ze zorgen ervoor dat de ander daardoor optimaal kan presteren. Ze blijven continu slimme oplossingen bedenken om zichzelf en hun partners beter te maken. Nu, morgen en daarna!

Functie

De afdeling waar je komt te werken is een hecht team dat dicht op de behoeften van de klanten van onze opdrachtgever zit. Hierin leiden ze je op tot engineer. Dit houdt in het kort in dat je de schakel bent tussen de monteurs / werkploegen en de klant waarbij jij zorgt voor het juiste ontwerp van het netwerk. Hierin werk je met verschillende systemen (AutoCad, IFS, Cocon), geen zorgen als je daar nog geen ervaring mee hebt. Onze opdrachtgever gaat dat je allemaal leren. Wanneer je meer ervaren raakt in je functie zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Waar je in eerste instantie ingewerkt wordt op kantoor, ga je op termijn naar buiten om ook site surveys te doen. Dit houdt in dat je op locatie gaat kijken of de tekening die je gemaakt hebt of gaat maken ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden. Naast dat je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor de tekening die in de uitvoering gebruikt gaat worden, heb je veel contact intern en extern.

Ook zullen er op termijn consignatiediensten (bereikbaarheidsdienst) bij komen. Dit zal ongeveer één keer in de zeven weken zijn dat je bereikbaar moet zijn, mochten de monteurs buiten tegen een storing in het netwerk aan lopen, waarvoor ook een engineer even moet meekijken. Uiteraard krijg je hier een passende vergoeding voor. Wat je verder gaat doen? Leren en groeien in het vak van engineer. Motivatie hierin is belangrijker dan ervaring!

Functie-eisen

 • Je hebt mbo 4 werk- en denkniveau;
 • Je wilt je graag ontwikkelen in de richting van engineer;
 • Je bent communicatief vaardig en pakt nieuwe werkzaamheden snel op;
 • Je werkt goed in een team, maar toont ook eigenaarschap over je werk.

Aanbod

 • Een salaris tussen de €2.536 en €2.895, gebaseerd op 38 uur, volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek;
  Met in maart een CAO verhoging van 3,25%;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Op termijn de mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
 • Een goede pensioenregeling bij pensioenfonds PMT;
 • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk;
 • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. Jouw kinderen krijgen een maandelijkse toelage wanneer ze studeren.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.