Werken via Piket

Junior engineer – Overijssel

Introductie

Ben jij ambitieus, geïnteresseerd in de ondergrondse infrastructuur en wil je graag bijdragen aan de energietransitie? Dan is de functie van Junior Engineer bij dit bedrijf wellicht iets voor jou!

Organisatie

Sinds 1964 is dit bedrijf een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Het biedt totaaloplossingen op het gebied van energie, water, telecom en warmte. De missie is om Nederland te voorzien van duurzame en betrouwbare ondergrondse infrastructuren.

In de functie van junior engineer kom je bij de afdeling engineering van Infraconsult B.V. te werken. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste collega’s, verdeeld over 5 teams. Bij Infraconsult worden diverse projecten uitgevoerd voor grote netbeheerders door heel Nederland. Dit omvat onder andere engineering, werkvoorbereiding en het toepassen van innovatieve oplossingen zoals Augmented Reality, werken in GIS-systemen en het gebruik van Artificial Intelligence.

Functie

Als junior engineer speel je een belangrijke rol in innovatieve projecten gericht op energieoplossingen voor de ondergrondse infrastructuur, zoals het verzwaren van het elektriciteitsdistributienetwerk, de aanleg van stadsverwarming als alternatieve warmtebron en het aansluiten van zonne- en windparken. Bij deze projecten krijg je de kans om jouw team van begin tot eind te ondersteunen bij de uitvoering. Je draagt bij aan het ontwerpen, optimaliseren en beheren van de energieoplossingen volgens de geldende normen en richtlijnen. Bovendien help je je team bij het analyseren van gegevens, het identificeren van trends en ontwikkelingen, en de administratieve oplevering en/of revisie van projectgegevens in de systemen.

Je komt in een gedreven team van jonge én ervaren professionals te werken, die hun kennis en expertise graag met jou delen. In korte tijd zul je veel leren over de ondergrondse infrastructuur en je krijgt hier de ruimte voor. Het is belangrijk dat jij als Young Professional kunt groeien en ontwikkelen.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent om de wereld van de ondergrondse infrastructuur te verkennen. Je hebt plezier in het analyseren van informatie en problemen, en je werkt graag samen met collega’s en klanten om tot de beste oplossingen te komen. Of je nu in staat bent om op detailniveau technische oplossingen te onderzoeken of juist het vermogen hebt om het grotere geheel te overzien bij lange en complexe trajecten met veel betrokkenen, we zoeken iemand zoals jij!

Daarnaast heb of ben je:

 • In het bezit van een minimaal afgeronde (technische) HBO-opleiding. Twijfel je of je de juiste opleiding hebt? Solliciteren kan altijd;
 • Goed in mondelinge en schriftelijke communicatie;
 • Proactief en leergierig;
 • Resultaatgericht en nauwkeurig in je werk;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende baan bij een informele en familiaire organisatie die volop in beweging is. Je kunt aan de slag voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week, met de mogelijkheid om een deel van je werkzaamheden thuis te doen.

Daarnaast ontvang je:

 • Op fulltime basis: 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen;
 • Een jaarcontract;
 • Alle benodigdheden om je werk goed uit te kunnen voeren, waaronder een laptop en telefoon;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je taken;
 • Een jong, gezellig en vakkundig team waar je deel van uitmaakt;
 • Een goede en familiaire sfeer binnen een familiebedrijf waar de mens centraal staat. Er wordt hard gewerkt, maar overwerken is niet de norm. Een gezonde werk-privébalans staat altijd voorop.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.