Werken via Piket

Junior Omgevingsmanager – Lelystad

Introductie

Vanuit het kantoor in Lelystad zijn wij op zoek naar een (junior) omgevingsmanager. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het contact met de omgeving om project gerelateerde zaken gerealiseerd te krijgen. Sta jij communicatief stevig in jouw schoenen en denk je in oplossingen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!


Organisatie

Een veelzijdig bedrijf dat actief is in de infrastructuur. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bermmaaien, waterwegen baggeren, saneren, asfalt aanbrengen, bruggen bouwen, dijken versterken en elektrotechnische installaties onderhouden/aanleggen. Hun focus ligt op het bieden van optimale dienstverlening aan opdrachtgevers, het waarborgen van veiligheid en doorstroming voor weggebruikers, en het bieden van een dynamische en ondersteunende werkomgeving voor medewerkers met kansen voor interne groei en ontwikkeling.


Functie

De functie omvat het opstellen en nauwgezet uitvoeren van diverse plannen die onderling verband houden. Dit omvat het zorgvuldig afstemmen en communiceren met belanghebbenden, stakeholders en de opdrachtgever. Een essentieel onderdeel van deze rol is het inventariseren en aanvragen van vereiste vergunningen.

Daarnaast draagt de functie bij aan het waarborgen van het proces door zorg te dragen voor correcte Klic-meldingen (Kabels en Leidingen Informatie Centrum) en Klic & Leiding meldingen. Klachten van betrokkenen worden zorgvuldig behandeld en indien er financiële consequenties zijn, worden deze voorgelegd aan de projectmanager voor verdere actie.


Functie-eisen

Je bent iemand die communicatief sterk is, oplossingsgericht, planmatig en zorgvuldig in de uitvoering van taken. Daarnaast kan je het volgende aanvinken:

  • Gevoel voor interne- en externe verhoudingen
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van civiele techniek, bestuurskunde of communicatie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je bent diplomatiek en representatief;


Aanbod

  • Als starter kom jij te vallen in functiegroep E van de CAO GGI (€2945 – €3355);
  • 26 vakantiedagen plus 13 ATV dagen;
  • Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een baan waar je veel impact mee maakt;
  • Uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.


Sollicitatie

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.