Werken via Piket

Junior projectleider groen – Tilburg

Introductie

Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Gaat het aansturen van vakmensen jou goed af? Wil je graag werken in een mooi familiebedrijf waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Je komt terecht in een familiebedrijf waar ongeveer in totaal 160 medewerkers aan het werk zijn. Je werkt veel op de projectlocaties, maar als je wel naar kantoor gaat kom je terecht in een modern, duurzaam en circulair pand. Deze aannemer biedt totaaloplossingen op maat aan voor overheden, projectontwikkelaars, MKB, agrarische- en bouwbedrijven en particulieren. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kernwaarden in dit bedrijf.  

Functie

Als junior projectleider ben je eindverantwoordelijke voor het voortraject en de realisatie van projecten. De behoefte van de klant vormt het uitgangspunt. Vanuit een gezamenlijk perspectief van de klant, stakeholders van het project en directie worden de projecten uitgevoerd. Je geeft dagelijks leiding aan de medewerkers die werkzaam zijn binnen de projecten. Je stuurt de projectorganisatie aan en voert wijzigingen in de structuur en/of samenstelling van de projectorganisatie door. Je zorgt voor een optimale overdracht van activiteiten vanuit de tenderfase naar realisatiefase. Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten ter nakoming van de verplichtingen voorvloeiend uit de overeenkomst, inclusief de wijzigingen van de overeenkomst. Het project dient tijdig, juist en volledig te worden opgeleverd, overgedragen en te worden geëvalueerd, zowel met de klant als intern. Daarnaast zijn aspecten als kwaliteitsborging, projectadministratie, veiligheid en acquisitie belangrijke onderdelen binnen de functie. Vanzelfsprekend behoeven alle genoemde aspecten niet volledig aanwezig te zijn. Binnen de organisatie zijn de mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen. Belangrijk is dat je een enthousiaste en ‘groene’ houding hebt om op termijn in deze functie te groeien.

Functie-eisen

Een afgeronde MBO opleiding in de groene sector;

Kennis van de contractvormen (RAW/ UAV-GC) of bereid dit te leren;

Ervaring in tuinaanleg, -onderhoud en boomverzorging;

Je denkt in kansen, maar bent bewust van de risico’s; 

Je hebt overtuigingskracht, commerciële en sociale vaardigheden. 


Aanbod

Een informele werkplek;

Cursusmogelijkheden;

38 vrije dagen per jaar;

Werken bij een veelzijdig, dynamisch en groeiend bedrijf;

Genoeg ruimte om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk uit te dagen. 


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.