Werken via Piket

Junior Projectmanager – Midden Nederland

Introductie

Ben jij ambitieus en vooral geïnteresseerd in processen en projectmanagement van projecten binnen de Civiele Techniek of Industrie? Heb je daarnaast minimaal een afgeronde HBO opleiding, lees dan zeker verder. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong, middelgroot en ambitieus adviesbureau. Het bureau wordt aangestuurd door een zogenaamd holocratisch model. Het zwaartepunt van de werkzaamheden die worden verricht is het begeleiden van projecten vanuit de specialisaties contactmanagement, projectbeheersing en projectmanagement. Binnen deze specialisaties worden werkzaamheden verricht op het gebied van SE, bouwteams en tendermanagement. De projecten waaraan gewerkt wordt bevinden zicht in de disciplines infra, energie, water, duurzaamheid, industrie en utiliteit.

Functie

In deze rol ga je aan de slag met project- en contractmanagement en kan je worden ingezet bij opdrachtgevers zoals een gemeente, Rijkswaterstaat, waterschap of een aannemingsbedrijf. Je krijgt hierbij de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en innovaties op te pakken.

Functie-eisen

Afgeronde HBO of WO opleiding richting Civiele Techniek, Ruimtelijke ordening en planologie, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Ambitieuze starters worden zeker gestimuleerd om ook te solliciteren op deze functie.

Aanbod

  • Een salaris dat aansluit bij jouw opleiding en werkervaring;
  • 30 vakantiedagen;
  • Een persoonlijk budget wat je d.m.v. een cafetariasysteem zelf in kan zetten voor pensioen opbouw of (extra) vakantiedagen;
  • Opleidingsfaciliteiten;
  • Een leaseauto;
  • En last but not least: De week sluit je af op vrijdag op kantoor met je andere PRO6 collega’s en stiekem is dat de beste voorwaarde die er bestaat!

Inlichtingen

Paul Metzke 06 43 23 69 83

Vragen?

Neem contact op met

Paul Metzke

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.