Werken via Piket

Junior Tekenaar – Barendrecht

Introductie

Voor een kleinschalig adviesbureau gevestigd in Barendrecht zijn wij op zoek naar een Civieltechnisch Tekenaar. Heb jij een afgeronde HBO opleiding in een Civiel Technische richting? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Het betreft een bedrijf dat gespecialiseerd is in civieltechnische advisering en projectmanagement. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van infrastructuur, waterbeheer, milieu en ruimtelijke ordening. De opdrachtgever werkt samen met verschillende partners in de bouwsector om projecten te realiseren en te begeleiden. Het bedrijf heeft als doel om bij te dragen aan duurzame en innovatieve oplossingen voor civieltechnische vraagstukken, met oog voor de wensen en behoeften van de klant.

Functie

Als Civieltechnisch Tekenaar bij dit adviesbureau ben je verantwoordelijk voor het maken van civieltechnische tekeningen. Je maakt het voorlopige ontwerp en de bestektekeningen voor de aanleg en reconstructies van boven- en ondergrondse infrastructuur of bijvoorbeeld het civieltechnische gedeelte van een nieuwe woonwijk. 

Dit alles doe je in overleg met de opdrachtgever en de Projectleider. Vervolgens maak je een tekening die technisch uitvoerbaar is en die alle verschillende belangen behartigt. Ook zorg je ervoor dat er een aanbesteding komt en er een aannemer wordt aangenomen. Verder ben je verantwoordelijk voor de administratie en een gedeelte van het projectbeheer. Je ordent tekeningen digitaal, documenteert al je werk en verwerkt e-mails. In deze functie werk je projectmatig aan één of meerdere projecten. Meestal ben je op kantoor. Soms werk je ook op locatie of bij externe partijen, je werkt bijvoorbeeld veel samen met gemeentes en waterschappen. 

De collega’s met wie je samenwerkt wisselen, afhankelijk van het project waar je aan werkt. Je werkt tijdens een project samen met minimaal drie en maximaal vijf collega’s. Een Projectteam bestaat altijd uit een Civieltechnisch Tekenaar/Ontwerper, een Bestekschrijver en een Projectleider. 

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau, met voorkeur HBO civiele techniek
  • 0-3 jaar werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Aanbod

  • €2.400 – €3.600 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • 32 tot 40-urige werkweek
  • 240 vakantie-uren

Inlichtingen

Sam Krol

Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.