Werken via Piket

(Junior) Uitvoerder – Regio Randstad

Introductie

Ben jij op zoek naar een rol waarin je wordt opgeleid tot een allround, vakbekwaam uitvoerder? Onze opdrachtgever is op zoek naar een startende Uitvoerder op het gebied van Saneringsprojecten. 

Organisatie

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bodemsanering, grondverwerking, waterzuivering en civiele werkzaamheden verzorgd dit bedrijf complete oplossingen voor (verontreinigde) terreinen. Dit doen zij vanuit de vestigingen in Utrecht en Schiedam met een veertigtal medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van een Europees netwerk gespecialiseerd in grond- en grondwatersaneringen. Naast het delen van kennis en expertise werken de (staf) afdelingen samen met de andere entiteiten in binnen- en buitenland (zoals België, Frankrijk en Duitsland).

Functie

In deze startersfunctie wordt je begeleid om uiteindelijk zelf dagelijks leiding te geven aan de medewerkers op de projectlocatie. De projecten zijn voornamelijk in de Randstad. Door opleiding, coaching en ‘training on the job’ leer je in een paar jaar tijd alle kneepjes van het uitvoerders vak. Je bent samen met de (senior) uitvoerder/projectleider verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten, waarbij de werkvoorbereiders jouw rechter- én linkerhand zijn.

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

 • Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden hoort tot jouw takenpakket en daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering.
 • Je zorgt daarbij voor een optimale en efficiënte inzet van materiaal, materiaal en mensen.
 • Daarnaast bewaak je samen met de senior uitvoerder/projectleider de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling.
 • Je signaleert meer- en minderwerk en bent goed op de hoogte van de contracteisen en de ontwikkelingen van jouw projecten.
 • Beheer van de projectadministratie.
 • Het aanleggen en beheren van (digitale) projectmappen.
 • De interne coördinatie van de projecten.
 • Ook ondersteun je de senior uitvoerder/projectleider bij de financiële afwikkeling van projecten.
 • Het opstellen en bijhouden van projectplanningen.

Functie-eisen

Je bent een vakman pur sang, je neemt van nature graag het voortouw. Je kunt goed organiseren en werkt gestructureerd. Verder beschik je over communicatieve vaardigheden om de informatie te verkrijgen die jij nodig hebt voor deze functie.

Jouw match met deze functie is helemaal compleet wanneer je beschikt over:

 • Afgeronde MBO opleiding richting Milieu of Civiele techniek;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Relevantewerkervaring in de GWW, of in een soortgelijke functie;
 • Verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied;

Aanbod

Een uitdagende en verantwoordelijke baan met prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Wij volgen de Bouw en Infra CAO, dit betekent, naast een aantrekkelijk salaris, o.a. minimaal 40 dagen verlof. Verder bieden wij goede opleidingsmogelijkheden en een auto van de zaak. Wij zijn een bedrijf met een open, informele cultuur waarin ruimte is voor eigen initiatief en ontplooiing. 

Inlichtingen

Sam Krol

Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.