Werken via Piket

Junior Werkvoorbereider – Vianen

Introductie

Op zoek naar een mooie instapfunctie binnen de werkvoorbereiding? Of heb je al wat ervaring in de werkvoorbereiding en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? Wij bieden je graag de kans om je te ontwikkelen als werkvoorbereider voor integrale projecten zoals de Selectieve Onttrekking naast de Zeesluis in IJmuiden, Zuidwestboog Meteren en herstel Prinses Margriettunnel in de A7. Bouw jij mee aan de volgende uitdaging op het gebied van waterbouw en infrastructuur?

Organisatie

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt het bedrijf civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht.

Het hoofdkantoor zit in Vianen en de vestigingen bevinden zich in Diemen, Dordrecht en Rijssen. Daarnaast hebben ze ook specialistische kennis in huis op het gebied van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk binnen het onderdeel VSF in Dordrecht. Het bedrijf is een onderdeel van een grote organisatie, dat met ruim 130 bedrijven en circa 17.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kansen voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn hierbij hun kernwaarden. Ze verwachten dat iedereen hier een actieve bijdrage aanlevert en daar gaan ze graag met je over in gesprek.


Functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van civieltechnische werken, zowel in de tender- als uitvoeringsfase. Je monitort en werkt (deel)planningen uit waarbij je gebruik maakt van de verschillende BIM mogelijkheden. Hiermee zorg je voor een tijdige beschikbaarheid van materiaal, materieel, goederen en diensten. Daardoor kun je sturen op afwijkingen op de planning en de projectleider adviseren. Verder hoort het bewaken van kosten ook tot je takenpakket; je signaleert en registreert meer- en minderwerk.

Daarnaast ondersteun je de projectleider met de projectdocumentatie, de oplevering, het onderhoud en de eindrapportage van het project. Je werkt nauw samen in een team bestaande uit projectleiding en uitvoering. En afhankelijk van de omvang van het project verdeel je het werk met collega werkvoorbereiders.

Een pluspunt bij het bedrijf is de vakgroep. Uiteraard leren je directe collega’s jou de fijne kneepjes van het vak. Maar omdat ze een groot bedrijf zijn, heb je niet alleen binnen Integrale Projecten collega’s waar je van kan leren, maar ook landelijk! Regelmatig komt de vakgroep samen om kennis met elkaar te delen.


Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met BIM, 4D en BI-tooling;
  • Een afgeronde opleiding op hbo of wo niveau, Civiele Techniek of soortgelijk.


Aanbod

  • Een bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) tot € 4.321,00 – op basis van je achtergrond en ervaring;
  • een duurzaam inzetbaarheidsbudget dat we maandelijks uitkeren. Dit is ca. 2% van je maandsalaris;
  • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Zo kun je al je vakantiedromen waarmaken;
  • een individueel budget. Dit wordt standaard met je salaris uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om de (in totaal) 13 vakantiedagen op te nemen;
  • een telefoon, laptop en een leaseauto;
  • meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere via de bedrijfsopleiding;
  • niet verplichte, maar wel leuke activiteiten met de business units, vakgroepen en met heel het bedrijf (zoals Prison Escape, zomer barbecue en karten);
  • andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.


Sollicitatie

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.