Werken via Piket

KAM-coördinator – Harderwijk

Introductie

Ontplooi jezelf als KAM-coördinator bij ons jonge en dynamische ingenieurs- en adviesbureau in Harderwijk. Met een resultaatgerichte mindset en klantgerichte instelling draag je bij aan de ontwikkeling van moderne beheer- en onderhoudsfilosofieën. Ontwikkel je carrière in een groeiende organisatie met persoonlijke aandacht en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Organisatie

Wij zijn een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van civieltechnische vraagstukken en levert belangrijke inhoudelijke bijdragen aan de ontwikkeling van moderne beheer- en onderhoudsfilosofieën.
Jaarlijks inspecteren wij circa 10.000 kunstwerken voor gemeenten, provincies en waterschappen. Dat is echter niet wat ons bijzonder maakt.

Onze kracht schuilt in het ontzorgen van onze opdrachtgevers. En dat is mensenwerk. Net als goed luisteren, dezelfde taal spreken en kritisch zijn als dat nodig is. Zo helpen we onze klanten om de vraag scherp te krijgen en zoeken we naar de beste oplossing. Van inspectie en advies tot het realiseren van bestekken en contracten. Op de meest persoonlijke manier.

Functie

In jouw rol focus je voornamelijk op het verstrekken van advies aan het managementteam over kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Hierbij rapporteer je bevindingen en draag je zorg voor het behoud van ISO 9001, VCA- en SCL-certificaten. Het beheren van de CO2-prestatieladder valt eveneens onder jouw taken, samen met het voorbereiden en coördineren van (her)certificatie en externe audits.

Daarnaast coördineer en voer je risico-inventarisatie en interne audits uit, optimaliseer en bewaak je de KAM-processen (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu), stel je toolboxmeetings op en registreer je deze. Je speelt een actieve rol in het geven van voorlichting en instructies met betrekking tot het KAM-beleid. Tot slot ben je betrokken bij het coördineren van bedrijfshulpverlening.

Functie-eisen

Voor onze vestiging in Harderwijk zoeken wij een nieuwe collega met een flexibele instelling en de volgende kenmerken:

  • Een voltooide HBO-opleiding;
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Bekendheid met kwaliteit, Arbo- en milieuzorgsystemen, -methoden en technieken, met specifieke kennis van ISO 9001, CO2, SCL en VCA;
  • Een gevoel voor systematische en procesmatige benadering;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Je functioneert het beste in een werkomgeving waar je de ruimte hebt om jezelf te ontplooien binnen je functie. Bovendien voel je je op je gemak in een groeiende organisatie die voortdurend in beweging is. Je kenmerkt jezelf door:

  • Een resultaatgerichte mindset;
  • Standvastigheid;
  • Klantgerichtheid;
  • Energiek, flexibel, enthousiast en initiatiefrijk.

Aanbod

Wij bieden je een werkplek aan in een organisatie die waarde hecht aan korte lijnen en gemakkelijke communicatie in alle lagen, er is dus persoonlijke aandacht voor iedere werknemer. Daarbij kent onze organisatie goede arbeidsvoorwaarden. De functie wordt aangeboden voor 24 uur per week.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.