Werken via Piket

Leerling Ontwerper Verkeersmaatregelen – Helvoirt

Introductie

Wil jij het vak van Ontwerper Verkeersmaatregelen leren en deel uitmaken van ons groeiende team in Helvoirt? Grijp dan deze kans! Bij onze organisatie leiden we je op om innovatieve, slimme en efficiënte verkeersoplossingen te bedenken, waarbij je rekening houdt met gestelde randvoorwaarden, wettelijke eisen en contracteisen. Hoe gaaf zou het zijn als je straks langs een situatie rijdt die jij hebt ontworpen!

Organisatie

Wij streven ernaar om mensen op een vlotte en veilige manier van A naar B te brengen. Ons doel is een soepele doorstroming van het verkeer te waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de complete weginrichting, zowel in tijdelijke als permanente verkeerssituaties, en spelen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten en evenementen. Met meer dan 100 enthousiaste medewerkers voeren wij deze werkzaamheden uit vanuit zes locaties verspreid over Nederland. Onze afdeling Event Mobility opereert vanuit IJsselstein.

Functie

Als leerling Ontwerper start je bij de basis en onderga je een grondige opleiding van ervaren collega’s. Tijdens dit traject volg je relevante cursussen en trainingen, waardoor je de kans krijgt om te groeien tot een volwaardige Ontwerper Verkeersmaatregelen.

Als Ontwerper bij de organisatie draag je verantwoordelijkheid voor het bedenken van effectieve oplossingen om de doorstroming te optimaliseren en verkeersdeelnemers veilig van A naar B te leiden. Je ontwikkelt ontwerpen voor diverse verkeerstechnische aspecten, waaronder bewegwijzering, wegafzettingen en omleidingen. Deze ontwerpen hebben betrekking op zowel het wegverkeer als de scheepvaart, bijvoorbeeld tijdens de sloop of bouw van een brug.

Je dagelijkse taken kunnen variëren, van het ontwerpen van verkeersplannen voor festivals tot het coördineren van werkzaamheden aan bruggen. Soms moet je zelfs snel schakelen, zoals wanneer je wordt gebeld voor de ontruiming van een kippenboerderij. Deze diversiteit zorgt voor een boeiende en afwisselende werkomgeving.

Aanvragen voor projecten komen vanuit verschillende bronnen, waaronder onze eigen uitvoering, aannemers en rechtstreeks van wegbeheerders. Deze aanvragen worden verzameld in de centrale mailbox, waar de ontwerpleider een planning opstelt, rekening houdend met ieders capaciteit. Vervolgens ga je aan de slag door contact op te nemen met de opdrachtgever om details te bespreken of deel te nemen aan klantbezoeken samen met de projectleider.

Je wordt onderdeel van een bedrijf met een familiaire sfeer, waar gemoedelijkheid en kleinschaligheid kenmerkend zijn.

Functie-eisen

Als Leerling Ontwerper Verkeersmaatregelen maak je deel uit van het dynamische team op de afdeling Ontwerp & Advies. Hier werken gedreven ontwerpers en adviseurs samen om innovatieve oplossingen te bedenken. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich herkent in de volgende gezamenlijke competenties:

 • Leergierig;
 • Oplossingsgericht;
 • Visueel ingesteld;
 • Kwaliteitsgericht;
 • Samenwerken;
 • Passie voor het werk.

Daarnaast heb je met succes een MBO-opleiding afgerond. Als jij jezelf herkent in deze competenties, enthousiast bent om het vak te leren en graag werkt in een inspirerend team, dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Aanbod

 • Start als leerling met een jaarcontract;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Mooi startsalaris van €2.420,- per 4 weken;
 • Doorgroeimogelijkheid naar €4.225,- als volwaardig ontwerper;
 • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Bijdrage aan de zorgverzekering;
 • 43 vakantiedagen per jaar;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en/of woonverzekering;
 • Toegang tot een personeelsvoordeelwinkel;
 • Ruime kansen voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.