Werken via Piket

Maatvoerder Bouw/Infra – Amersfoort

Introductie

Zet jouw expertise in de spotlight als Maatvoerder Bouw/Infra bij onze innovatieve organisatie! Met verantwoordelijkheid voor meet- en uitzetwerkzaamheden binnen diverse bouw- en infraprojecten, werk je zelfstandig in Amersfoort. Profiteer van onze innovatieve omgeving, waar vakmanschap en vrijheid samenkomen, en draag bij aan het soepele verloop van projecten door jouw nauwkeurige maatvoering. Kom bij ons gedreven team van circa 100 professionals en ontdek de mogelijkheden om jouw ambities te realiseren.

Organisatie

De organisatie onderscheidt zich als het meest innovatieve landmeetkundige ingenieursbureau van Nederland. Wij hebben een focus op het precies meten, verzamelen, analyseren en verwerken van geodetische data binnen het ruimtelijke domein. Met circa 100 medewerkers en vestigingen in Groningen en Amersfoort hebben we gedurende meer dan 20 jaar een stevige positie opgebouwd en bedienen we een diverse klantenkring in de infrastructuur, geodesie, bouw en spoorsector, variërend van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

Onze kernwaarden zijn vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid. Om onze positie aan de top van Geo-ICT te behouden, investeren we in onze afdeling Proces & Innovatie. Zij ontwikkelen geavanceerde software, tools en slimme technieken om onze werkprocessen te versnellen en de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met Eyefly, dat gespecialiseerd is in drone-inspectie en drone-mapping.

Functie

In de rol van Maatvoerder Bouw of Infra draag je de verantwoordelijkheid voor diverse meet- en uitzetwerkzaamheden. Binnen zowel omvangrijke als kleinere bouw- of infraprojecten opereer je zelfstandig.

Elk project vindt zijn basis in nauwkeurige maatvoering, een aspect waar jij als geen ander bekend mee bent. Dankzij jouw deskundige meet- en uitzetwerk verloopt elk bouw- of infraproject vlekkeloos. Je voert zorgvuldige meetcontroles uit en houdt de opdrachtgever continu op de hoogte van de voortgang. Met jouw ruime ervaring in maatvoering en uitzetten, ben je in staat praktische oplossingen te bedenken.
De communicatielijnen met de projectleider en het team zijn kort, en in deze functie geniet je van veel vrijheid, waarbij je grotendeels zelf je planning bepaalt. Samen kijken we naar welke projecten het beste bij jou passen, of het nu gaat om kleinere of grotere projecten. De aard van de projecten waar je aan werkt, wordt mede bepaald door jouw woonplaats.

Functie-eisen

 • minimaal MBO in de richting Bouw en Techniek: Civiele Techniek, Weg- en Waterbouw of vergelijkbaar;
 • minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • technische kennis én inzicht;
 • zelfstandig en communicatief;
 • (redelijke) beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

 • fulltime functie;
 • goede primaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis & ervaring;
 • telefoon, laptop én tablet om je werk goed uit te voeren;
 • volledig ingerichte en uitgeruste werkauto;
 • mogelijkheden tot verbreden, verdiepen en realiseren van jouw ambities;
 • regelmatig teamuitjes!

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.