Werken via Piket

Medewerker Business Support – Amsterdam

Introductie

Wil jij deel uitmaken van een energiek team in regio Amsterdam en een belangrijke rol spelen in de energietransitie? Werk je graag binnen de waardestroom datadiensten, waar je meetdata verzamelt en accuraat naar marktpartijen verzendt? Lees snel verder.

Organisatie

Het bedrijf heeft alles in huis voor een stevige carrière in de energiesector. Over de volle breedte worden bedrijven en instellingen ondersteund met inzicht, advies, realisatie en beheer van hun energievoorziening. Denken én doen staat centraal, waardoor zakelijk Nederland vooruit kan. In een tijd waarin energie niet meer vanzelfsprekend is, hechten klanten meer waarde dan ooit aan een betrouwbare energiepartner, die de weg wijst. Het bedrijf heeft de juiste papieren én het karakter. Het is eigenlijk heel logisch: Als je met energie wil werken, moet je hier zijn.

Functie

Als business support medewerker mutaties draagt de medewerker zorg voor het up-to-date houden van de administratie van aansluitingen en assets. Opdrachten die terugkomen van de meetspecialisten worden tijdig en efficiënt verwerkt. Daarnaast worden berichten die vanuit de markt komen verwerkt en storingen opgelost. Inkomende telefoongesprekken van meetspecialisten worden aangenomen en er wordt proactief gecommuniceerd en verbinding gemaakt met collega’s. Actieve samenwerking wordt gezocht en er wordt bijgedragen aan de continue verbetering van de Operatie Meetdienst.

Verantwoordelijkheden omvatten het juist registreren van assets in de systemen en ervoor zorgen dat deze dagelijks kunnen worden uitgelezen. Mutaties als gevolg van uitgevoerde activiteiten door meetspecialisten worden verwerkt, evenals berichten vanuit de netbeheerder. Door analytische vaardigheden en het leggen van verbanden worden storingen opgelost, eventueel in samenwerking met een meetspecialist. De werkvoorraad wordt bewaakt en samen met collega’s wordt ervoor gezorgd dat deze op een acceptabel niveau blijft. Een actieve bijdrage wordt geleverd aan het behalen van het teamplan, waarbij er gerapporteerd, geanalyseerd en verbetervoorstellen gedaan worden. Actieve samenwerking met partijen aan de digitalisering en automatisering van processen is essentieel.

Functie-eisen

Met jouw energie excelleer je als muteerder. Je bent resultaatgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je zoekt gemakkelijk de samenwerking op en kunt effectief vertalen tussen technische aspecten en administratieve taken. Het beheren van complexe systemen is voor jou geen probleem, en je bent nauwkeurig en behoudt overzicht. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed en neem je verantwoordelijkheid voor je taken. Bovendien ga je energiek te werk.

Je beschikt over:

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met plannen;
  • Voorkeur voor kennis van Elektrotechniek en IT;
  • Voorkeur voor kennis van de Meet- en informatiecode E en G;
  • Om je een vliegende start te geven, bieden we je gedurende de eerste maanden persoonlijke begeleiding van een ervaren collega. Daarnaast krijg je de kans om een keer mee te lopen met een meetspecialist tijdens de uitvoering van een opdracht. Zo krijg je een beter begrip van de impact van jouw werk en begrijp je beter wat zij nodig hebben. Op deze manier ondersteunen we jouw persoonlijke ontwikkeling en leer je de basisvaardigheden die nodig zijn voor deze rol.

Aanbod

Wij bieden de ruimte om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Voor deze functie kunnen kandidaten rekenen op:

  • Een salaris tussen € 2.847,- en € 4.076,- (schaal 6 – gebaseerd op een 38-urige werkweek), afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met trainingen, opleidingen; 
  • Een laptop en mobiele telefoon; 
  • Een jaarcontract. 

 

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.