Werken via Piket

Omgevingsmanager – Heerenveen

Introductie

Wij zijn op zoek naar een omgevingsmanager. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het contact met de omgeving om project gerelateerde zaken gerealiseerd te krijgen. Sta jij communicatief stevig in jouw schoenen, werk je nauwkeurig en denk je in oplossingen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Organisatie

Een veelzijdig bedrijf dat actief is in de infrastructuur. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bermmaaien, waterwegen baggeren, saneren, asfalt aanbrengen, bruggen bouwen, dijken versterken en elektrotechnische installaties onderhouden/aanleggen. Hun focus ligt op het bieden van optimale dienstverlening aan opdrachtgevers, het waarborgen van veiligheid en doorstroming voor weggebruikers, en het bieden van een dynamische en ondersteunende werkomgeving voor medewerkers met kansen voor interne groei en ontwikkeling.

Functie

Jij bent verantwoordelijk voor het informeren van de gemeenschap over onze werkzaamheden en de mogelijke impact daarvan op de omgeving. Dit omvat het communiceren met bewoners van woonwijken, bedrijven en hulpdiensten. Ook spar je met de opdrachtgever over de timing en inhoud van deze communicatie. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een stakeholdersanalyse. Je zorgt ervoor dat klachten van belanghebbenden op een passende manier worden afgehandeld en je houdt een proactieve en tijdige communicatie met de stakeholders.


Functie-eisen

Je bent communicatief sterk, waardoor je effectief kunt communiceren met verschillende belanghebbenden. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfverzekerd op te treden, zelfs in uitdagende situaties. Daarnaast ben je oplossingsgericht en kun je creatief denken om problemen effectief op te lossen. Je werkt planmatig, waardoor je taken gestructureerd en doelgericht kunt uitvoeren. Zorgvuldigheid kenmerkt jouw werk, waarbij je nauwkeurig te werk gaat om fouten te minimaliseren. Administratief ben je sterk en weet je informatie nauwkeurig te verwerken en te documenteren. Je hebt ook een goed gevoel voor interne en externe verhoudingen, waardoor je effectief kunt samenwerken en communiceren met mensen binnen en buiten de organisatie. Verder kun je het volgende aanvinken:

  • Relevante MBO 4/HBO opleiding bijvoorbeeld richting communicatie of bedrijfskunde;
  • Affiniteit met omgevingsmanagement;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke rol en/of in de GWW;
  • Bekend met het IPM model;
  • Reisbereidheid voor het bijwonen van diverse overleggen.


Aanbod

  • Goede salariĆ«ring en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Uitdagende werkomgeving;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Sollicitatie

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.