Werken via Piket

Ontwerper Verkeersmaatregelen – Helvoirt

Introductie

Ben jij een creatieve puzzelaar die gedreven is om innovatieve en efficiënte verkeersoplossingen te ontwerpen? Wij zijn de organisatie dat zich richt op een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Wij zoeken een enthousiaste Ontwerper om ons team te versterken.

Organisatie

Wij streven ernaar om mensen op een vlotte en veilige manier van A naar B te brengen. Ons doel is een soepele doorstroming van het verkeer te waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de complete weginrichting, zowel in tijdelijke als permanente verkeerssituaties, en spelen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten en evenementen. Met meer dan 100 enthousiaste medewerkers voeren wij deze werkzaamheden uit vanuit zes locaties verspreid over Nederland. Onze afdeling Event Mobility opereert vanuit IJsselstein.

Functie

Als Ontwerper bij ons draag je de verantwoordelijkheid voor het bedenken van oplossingen om de doorstroming te optimaliseren en verkeersdeelnemers veilig van punt A naar B te begeleiden. Je ontwerpt verkeerstechnische elementen zoals bewegwijzering, wegafzettingen en omleidingen, niet alleen voor het wegverkeer maar ook voor de scheepvaart bij bijvoorbeeld brugbouw of -sloop.

Je dag is divers, variërend van het opstellen van verkeersplannen voor festivals of brugwerkzaamheden tot plotselinge oproepen voor bijvoorbeeld de evacuatie van een kippenboerderij. Flexibiliteit is essentieel, maar het zorgt ook voor een boeiende afwisseling in je werk.

Aanvragen komen vanuit onze eigen uitvoering, aannemers, of rechtstreeks van wegbeheerders. Deze belanden in de centrale mailbox, waar de ontwerpleider een planning maakt rekening houdend met ieders capaciteit. Jij gaat vervolgens aan de slag door contact op te nemen met de opdrachtgever, details te bespreken, of deel te nemen aan klantbezoeken samen met de projectleider. In het geval van een tenderaanvraag waar jouw expertise vereist is, sluit je aan als expert. Hierbij inventariseer je valkuilen, denk je mee met het team, bied je advies aan en draag je bij aan gedegen besluitvorming.

Het bedrijf staat bekend om de familiaire sfeer, waar gemoedelijkheid en kleinschaligheid typerend zijn.

Functie-eisen

Als Ontwerper maak je deel uit van het team Ontwerp & Advies, waar enthousiaste en gedreven ontwerpers en adviseurs samenwerken. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die dezelfde gedeelde competenties heeft als zijn/haar teamgenoten:

 • Leergierig;
 • Oplossingsgericht;
 • Visueel ingesteld;
 • Kwaliteitsgericht;
 • Samenwerken;
 • Passie voor het werk.

Daarnaast heb je met succes een MBO-opleiding afgerond en beschik je over ervaring in vergelijkbare werkzaamheden. Als je jezelf herkent in deze competenties en graag werkt in een inspirerend team, ben jij wellicht de kandidaat die we zoeken!

Aanbod

 • Jaarcontract met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Mooi startsalaris tussen €2.950,- en €4.700,- per 4 weken (afhankelijk van ervaring);
 • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Bijdrage aan zorgverzekering;
 • 43 vakantiedagen per jaar;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en/of woonverzekering;
 • Toegang tot een personeelsvoordeelwinkel;
 • Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.