Piket Professional

Denk jij dat je een toekomstige Piket Professional bent? Ontdek de mogelijkheden binnen ons netwerk, verbreed jouw horizon en ontdek waar jouw hart ligt.

Heb jij het in je om een Piket Professional te worden?

Ontdekken, leren, zoeken en ontwikkelen. Past dit bij jou? Als Piket Professional verken jij het werkveld en krijg je de kans om verschillende functies bij uiteenlopende opdrachtgevers te vervullen.

Scroll en lees meer icon-arrow-down

Maatwerk en de blik op de toekomst is ook waar wij
in geloven

Jouw ontdekkingsreis

Een piketpaaltje markeert een in de toekomst te realiseren object. Wat is de toekomstige eindbestemming van jouw loopbaan? Als Piket Professional krijg jij de kans om te ontdekken wat bij jou past. Welke functie, welk project of welke opdrachtgever spreekt jou aan? Jouw ontdekkingsreis staat bij ons centraal. Jij bepaalt de kaders en wij organiseren en faciliteren. Als Piket Professional ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Altijd en alles in overleg met jou.

Wij bieden maatwerk en richten onze blik op de toekomst. Jouw toekomst. Dát is waar wij het voor doen.

 

De regie over je eigen loopbaan

Als Piket Professional heb jij zelf de regie over jouw loopbaan. Is de match met een opdrachtgever zo goed dat je graag bij die opdrachtgever in dienst wilt? Of blijf je juist bij Piket om aan andere projecten te werken? Allebei goed!

Met onze jarenlange ervaring begeleiden we je in jouw zoektocht naar een voorlopige eindbestemming. Is dit al op jouw eerste project? Geen probleem, dan hebben we dat dus aardig ingeschat. Ben je nog niet klaar in jouw zoektocht? Dan stippelen we de route samen verder uit. Wij staan voor onze professionals en zijn er dus voor jou.

Onze Piket Professionals aan ’t woord

Wij werken bij Piket.

Ben jij onze toekomstige Piket Professional?

Laat dan van je horen! Wij zijn doorlopend op zoek naar civieltechnische professionals binnen verschillende functiegroepen.

Werken bij Piket