Werken via Piket

Plan tekenaar – Overijssel

Introductie

Ben je gemotiveerd en geïnteresseerd in de ondergrondse infrastructuur? Hou je ervan om administratieve taken uit te voeren en informatie nauwkeurig te verwerken? Ben je communicatief sterk en kun je goed schakelen tussen verschillende taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Sinds 1964 is dit bedrijf een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Het biedt totaaloplossingen op het gebied van energie, water, telecom en warmte. De missie is om Nederland te voorzien van duurzame en betrouwbare ondergrondse infrastructuren.

Als plan tekenaar kom je bij de afdeling Infraconsult te werken, één van de disciplines waarin het bedrijf actief is. Bij Infraconsult worden diverse projecten uitgevoerd voor grote netbeheerders door heel Nederland. Dit omvat onder andere engineering, werkvoorbereiding, gaslekdetectie, dataverwerking, plantekeningen en meer.

Functie

Als plan tekenaar word je onderdeel van een projectteam dat aan diverse projecten werkt waarbij aanpassingen of toevoegingen aan de ondergrondse infrastructuur worden gedaan. Dit omvat nieuwe huisaansluitingen, laadpalen, laag- en middenspanningsroutes en de aanleg van nieuwe wijken. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van de juiste plantekeningen die nodig zijn voor deze aanpassingen, zodat monteurs deze uiteindelijk buiten kunnen uitvoeren.

Dit werk wordt gedaan in diverse tekenprogramma’s, zoals AutoCAD, CT of andere GIS-systemen. Naast de technische administratieve taken heb je zowel intern als extern contact met verschillende partijen. Je overlegt wekelijks met collega’s over grootschalige projecten en hebt veel contact met de werkvoorbereiding en engineers van de netbeheerders.

Tijdens de inwerkperiode krijg je directe begeleiding van een ervaren collega. Hierbij leer je de wijze van tekenen, informatieverwerking, het klaarzetten van opdrachten en alle andere facetten van het werk. Het is belangrijk dat je het bedrijf goed leert kennen, en hiervoor krijg je uitgebreid de ruimte.

Functie-eisen

Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en bereid om (nieuwe) dingen te leren. Je bent van nature nieuwsgierig, kunt goed schakelen, weet prioriteiten te stellen en voelt je verantwoordelijk voor het werk dat je oplevert.

Beschik je daarnaast over:

 • Minimaal mbo 3 werk- en denkniveau;
 • Interesse in de ondergrondse infrastructuur;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Ontwikkelde computervaardigheden.

 

Aanbod

 • Een jaarcontract;
 • Op fulltime basis: 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen;
 • Alle benodigde middelen om je werk goed uit te voeren, zoals een laptop en telefoon;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • Een jong, gezellig en vakkundig team waar je deel van uitmaakt;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een goede en familiaire sfeer binnen een familiebedrijf waar de mens centraal staat. Er wordt hard gewerkt, maar overwerken is niet de standaard. Een gezonde werk-privé balans staat altijd voorop.

 

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.