Werken via Piket

Professional Duurzame Mobiliteit – Ede

Introductie

Is verkeer en vervoer jouw passie? En verdiep jij je graag in onderwerpen als fietsen, lopen, openbaar vervoer, wegontwerp, verkeersveiligheid en slimme mobiliteit? Dan is Duurzame Mobiliteit hét onderwerp om je in jouw carrière op te richten!

Organisatie

Je komt terecht bij een onafhankelijke non-profit organisatie. Samen met professionals uit het veld wordt dagelijks gewerkt aan direct toepasbare kennisproducten. In jouw rol draag je direct bij aan het bereikbaar, vitaal en leefbaar maken en houden van Nederland.

Functie

In deze rol staat het helpen van overheden bij het realiseren van de eigen regionale mobiliteitsprogramma’s rond duurzaamheid centraal. Je richt je onder andere op de vertaling van kennis en (inter)nationaal beleid naar regionaal beleid. In nauwe samenwerking met gemeenten, provincies en metropoolregio’s werk je aan de strategische beleidsvragen. Daarbij geef je duiding aan de uitkomsten van de diverse monitors die zijn ontwikkeld rond duurzame mobiliteit. Waar liggen kansen en mogelijkheden om vervolgstappen te zetten om de duurzaamheid van mobiliteit te vergroten en hoe kunnen die worden ingevuld?

Jouw werk is divers. Van het interpreteren van de uitkomsten van onze monitors, het bij elkaar brengen van diverse overheden in een kennissessie, een bijdrage leveren aan een inhoudelijke cursus tot het volgen van Europese wet- en regelgeving. Dit doe je samen met collega’s van onder andere de afdeling Verkeer en vervoer en van het team Educatie en met externe partijen zoals Erasmus universiteit (DRIFT), IPO, VNG, provincies, gemeenten, Rijk en regiocoördinatoren van overheden.

Functie-eisen

Heb jij tenminste vijf jaar kennis en ervaring op het terrein van duurzaamheid en mobiliteit? En ontwikkel jij graag praktijkgerichte kennis en oplossingen en weet jij de toepassing ervan te stimuleren? Dan zijn dat de competenties die we zoeken. Dit mag aangevuld worden met onderstaande vaardigheden:

  • Kunnen netwerken en relaties bouwen;
  • Strategische beleidsvragen en klantbehoeften doorgronden;
  • Jij handelt proactief, procesmatig en kunt zelfstandig complexe projecten begeleiden;
  • Je bent gericht op het behalen van gestelde doelen en hebt een afspraak-is-afspraakmentaliteit.

Aanbod

  • Jaarcontract bij Piket;
  • Salaris in overeenstemming en gebaseerd op werkervaring;
  • Opleidingsbudget;
  • Toegang tot meer dan 150 online trainingen op platform GoodHabitz;
  • Iedere vrijdag welkom op de borrel bij Piket;
  • Overige voorwaarden overeenkomstig met die van de opdrachtgever.

Wij komen graag met je in contact voor een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en behoeften bespreken.

Inlichtingen

Paul Metzke

Vragen?

Neem contact op met

Paul Metzke Piket

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.