Werken via Piket

Projectadministrateur Speciale Technieken en Producten – Tilburg

Introductie

Wil jij je financiële skills inzetten binnen infra projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar een Projectadministrateur!

Organisatie

Het bedrijf is een moderne bouwonderneming met ruim 500 collega’s en veel ervaring op het gebied van civiele techniek. Zij werken dagelijks samen met hun opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Hun werkgebied is veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO). Zij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Zij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren.

Functie

Jij gaat een essentiële functie vervullen binnen de afdeling Financiën & Administratie (F&A). Het team bestaat binnen geheel uit 22 collega’s. Zij zitten verspreid over de vestigingen in het land. Jij gaat werken vanuit het kantoor Tilburg. 

In deze functie ben je de sparringpartner van de projectcontroller. Je hebt als doel de afdeling naar een hoger plan te tillen. Je geeft daarom gevraagd en ongevraagd advies over het uitvoeren van de (project)administratie. Je bent in staat om zelfstandig (sub)administraties te voeren, periodiek kostenoverzichten te maken met meer- en minderwerk en bent medeverantwoordelijk voor een tijdige, juiste en volledige verwerking van de financiële administratie.

Je houdt besprekingen met projectleiders en uitvoerders betreffende de voortgang van het project en speelt ook een actieve rol bij de prognosebepaling, afwijkingen en kansen & risico’s van het project. Verder draag je zorg voor dagelijkse verwerking van verkoopfacturen en ondersteun je de administratie met inkoopfacturen en controleer je uren en materieeladministratie. Tot slot ben je toezichthouder op alle in- en uitgaves van het magazijn.


Functie-eisen

Je bent analytisch sterk, proactief en gedreven. Je hebt zeer goede kennis van Excel en draait je hand niet om voor een draaitabel. Kennis van Metacom is een pré (maar geen vereiste). Tevens ben je iemand die kritisch naar de werkzaamheden kijkt en meedenkt over procesverbeteringen. Het is voor jou een sport om met efficiëntere ideeën te komen om kosten te besparen. Uiteraard breng je de nodige dosis enthousiasme mee en kijk je ernaar uit om je nieuwe collega’s te leren kennen.

 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar;
 • Een afgeronde financiële MBO/HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfseconomie;
 • Je bent een sparringpartner en dus communicatief vaardig.


Aanbod

 • Een variërende functie bij een leuk bedrijf waar een informele sfeer hangt met korte lijntjes;
 • Een fulltime salaris tussen de € 2.500 en de € 4.000 bruto per 4 weken;
 • Een laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen en 16 roostervrije dagen op fulltime basis;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een goed pensioen;
 • Leuke personeelsactiviteiten onder andere zomer- en winterafsluiting, pubquiz en een Familiedag;
 • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt.


Sollicitatie

Paul Metzke

Vragen?

Neem contact op met

Paul Metzke

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.