Werken via Piket

Projectcoördinator Advies en Beheer – Moerdijk

Introductie

Wil jij samen met een groep jonge collega’s aan de slag met uitdagende rioolvraagstukken en tegelijkertijd verantwoordelijkheid dragen voor een vlekkenloze uitvoering van projecten? Lees dan verder! 

Organisatie

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in rioolinspecties, rioolrenovaties, rioolbeheer en weginspecties. Ze staan bekend om onze innovatieve en duurzame werkwijze, waarbij ze altijd meedenken met de opdrachtgever. Met de klantgerichte aanpak leveren zij een goede service en hoge kwaliteit. Als moderne onderneming, geworteld in de hedendaagse samenleving, maken ze het verschil door de passie waarbij je in een plezierige en informatieve omgeving komt te werken.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en coördinatie van speciale inspectie- of adviesprojecten die op de afdeling spelen. Je analyseert de data van de klant, stelt een offerte op, maakt een uitvoeringsplan en zorgt dat de uitvoering soepel verloopt. Op basis van de inspectie of het onderzoek stel je een advies op en bespreekt dit vervolgens bij de opdrachtgever. Na afronding van je project zorg je tevens dat de financiële afhandeling in gang wordt gezet.

We bieden jou een afwisselende functie aan, waarin je je eigen koers mag bepalen. Je krijgt volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en eigen initiatief wordt volop gewaardeerd. Je komt terecht in een jong en enthousiast team met adviseurs die ervaring hebben in het vak. Vanwege de diversiteit aan projecten is geen dag op de afdeling hetzelfde. De opdrachtgevers bestaan o.a. uit particulieren, industrie, het havenbedrijf, gemeenten, provinciën en Rijkswaterstaat.

Functie-eisen

Je bent leergierig, enthousiast, een doorzetter en je werkt graag samen in een team. Daarnaast heb je een flexibele en proactieve werkhouding, werk je nauwkeurig en beschik je over een goede computerkennis. Verder:

  • Heb je een HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Is beheersing Microstation, Autocad of GIS een pré;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Vind je het niet erg om af en toe vuile handen en/of kleding te krijgen bij het uitvoeren van speciaal onderzoek of inspecties. 

Aanbod

Bij deze opdrachtgever krijg je als medewerker de ruimte om te ondernemen én om te groeien. Samen werken we aan onze ambities. Als projectcoördinator bieden wij je;

  • Een fulltime functie met een salaris tot € 3.200 per maand. Betaling is per 4 weken uitbetaald in 13 periodes;
  • 25 vakantiedagen en 5 roostervrije dagen;
  • Een laptop & telefoon van de zaak.

Inlichtingen

Sam Krol

Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.