Werken via Piket

Projectcoördinator – Elst

Introductie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt een rol van projectcoördinator je goed te passen? Lees dan verder!

Organisatie

Via Piket kom je bij een opdrachtgever waar je past. We kijken samen met jou naar je wensen en ambities en laten je direct zien welke mogelijkheden er zijn binnen ons netwerk. We onderscheiden ons door echt naar je te luisteren en onze dienstverlening daar op aan te passen. Zodat jij je thuis voelt. Diverse projecten via Piket of als springplank naar een dienstverband bij een van onze opdrachtgevers.

Functie

Van een projectcoördinator vragen we een hoog verantwoordelijkheidsniveau. Pro actief zorg je dat je de ins en outs van het project kent. Jij bent het kloppend hart van een project. Je bepaalt de werkmethode en zorgt dat alles voor en tijdens de uitvoering klopt. Je zorgt voor de planning, het materieel en materiaal en de veiligheid binnen het project. Als jij je hebt ontwikkeld of wil ontwikkelen op bijvoorbeeld risicomanagement, financieel management of systems engineering dan liggen hier vanzelfsprekend kansen voor je.

Functie-eisen

We vragen minimaal HBO niveau. Door werkervaring of studie. Verder is het belangrijk dat je gestructureerd werkt en het overzicht kan bewaren. Communicatie is ook belangrijk in deze functie.

Aanbod

We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden die passen bij de verantwoordelijk die een projectcoördinator heeft.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.