Werken via Piket

Projectcoördinator Energievoorziening – Harderwijk

Introductie

Ben jij een starter met technische affiniteit en sterke communicatieve vaardigheden, lees dan snel verder.

Organisatie

Je komt te werken bij een klein innovatief adviesbureau met +- 20 gezellige collega’s. Dit adviesbureau richt zich specifiek op de ondergrondse energievoorziening. Functie

Als projectcoördinator ben jij als centraal aanspreekpunt ondersteunend aan de projectleiders. Zo faciliteer je bijvoorbeeld vergaderingen waarbij je de agenda voorbereid, relevante documenten verzameld en zorg je er voor dat alle deelnemers weten wat er van hen verwacht wordt.

Doordat jij als projectcoördinator communicatief vaardig bent zorg je dat de communicatie binnen een multidisciplinair team vlekkeloos verloopt, dat de documentatie op orde is en verwachtingen voor alle partijen duidelijk zijn.

Met jou probleemoplossend vermogen en stressbestendige karakter houdt je het hoofd koel in onverwachte situaties. Door goed te schakelen met de projectleiders, situaties te analyseren en de werkzaamheden te herplannen weet je elke situatie op te lossen zonder de veiligheid en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Daarnaast ben jij constant bezig met het zoeken naar manieren om processen efficiënter te laten verlopen.

Wat doe je concreet:

  • Ondersteuning van Projectleiders: Ondersteuning bieden aan projectleiders tijdens hun dagelijkse management taken, voorbereiden van vergaderingen, opstellen van rapporten en het bieden van administratieve ondersteuning.
  • Projectplanning en -organisatie: Opstellen en bijwerken van gedetailleerde projectplannen, inclusief tijdslijnen, resources en budgetten, specifiek gericht op kabel- en leidingprojecten.
  • Stakeholdersmanagement: Schakel tussen interne en externe stakeholders zoals nutsbedrijven, aannemers en overheidsinstanties.

Als projectcoördinator werk je samen met collega’s met veel ervaring. Ook is er ruimte om door te groeien tot projectmanager en is er veel aandacht voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding (in een technische richting, bijvoorbeeld: Technische Bedrijfskunde)
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • De drive om je verder te ontwikkelen

Aanbod

  • Een goed startsalaris van tussen de €3.000 en €5.000 Bruto per maand
  • Persoonlijk afgestemd ontwikkelingsplan
  • Auto (die je privé mag rijden), laptop en mobiel van de zaak
  • 30 vakantiedagen

Inlichtingen

Sam Krol

Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.