Werken via Piket

Projectcoördinator – Werkendam

Introductie

De waterbouw biedt jou als veiligheidskundige veel mogelijkheden. Veiligheid en arbobeleid zijn essentieel in de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf. Draag jij graag bij aan het verbeteren van de veiligheidsnormen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze functie!


Organisatie

Het is een toegewijde werkgever met als doel het leveren van topkwaliteit in de waterbouw, staalbouw en funderingstechniek. Met aantrekkelijke randvoorwaarden zorgen ze dat werknemers zich thuis voelen bij hun. Dat is belangrijk voor het bedrijf. Zo creëren ze het gezellige familiegevoel als het kan, en de juiste teamspirit als het moet. Samen zorgen ze ervoor dat geen uitdaging te groot is. 

Functie

Als veiligheidskundige vervul je een adviserende en coachende rol. Je bent gedreven om je collega’s te helpen bij het veilig uitvoeren van hun werk. Deze betrokkenheid strekt zich uit over alle disciplines van het bedrijf, vanaf de voorbereidingsfase met het opstellen van V&G-plannen, ontwerp en tekeningen, tot aan de realisatiefase op diverse projectlocaties.

Het is aan jou, samen met jouw collega’s van de KAM afdeling, om de risico’s te beperken door het ontwikkelen en volgen van een goed beleid. Samen met de je collega veiligheidskundige, duurzaamheidscoördinator, KAM medewerker en KAM Manager vorm je de afdeling KAM.

Je beheert ons Arbo managementsysteem waarbij je ook zorgt voor het handhaven van onze certificering (VCA-P en SCL trede 3). Je zorgt dat dit altijd up-to-date is en bereidt tevens de jaarlijkse audits voor.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt als het gaat om veiligheid. Wat je kunt verwachten? Je gaat in deze rol naar projecten en werkplaatsen toe om advies te geven aan zowel operationeel leidinggevenden als uitvoerend personeel en signaleert verbeterpunten. Ook werk je aan verbeterideeën, opvolging van meldingen en kijk je samen met de KAM-Manager naar wet- en regelgeving en werkinstructies. Daarnaast adviseer je de projectcoördinatoren bij het opstellen van VGM-plannen voor onze projecten en stel je rapportages en trendanalyses op om over veiligheid te informeren en de veiligheid proactief te verbeteren. Mocht er onverhoopt toch een ongeval gebeuren, dan ben jij snel ter plaatse. Ook heb je contact met onze opdrachtgevers: jij informeert hen over de veiligheidsbeleid en je maakt aantoonbaar hoe het bedrijf de veiligheid borgt in de projecten.


Functie-eisen

Goede communicatieve vaardigheden zijn de sleutel in deze functie. Je communiceert op alle niveaus binnen de organisatie, met collega’s, directie en met opdrachtgevers. Samenwerken is van essentieel belang, zowel intern als extern. Je werkzaamheden voer je voornamelijk zelfstandig en daadkrachtig uit. Daarnaast ben je uiteraard nauwkeurig in de administratie, betrokken bij je collega’s en je bent positief ingesteld.

Op jouw cv staat:

 • Een opleiding tot Operationeel-, Middelbaar-, of Hogere Veiligheidskundige;
 • Drie jaar werkervaring (ervaring in de bouwsector is een pré);
 • Goede kennis van Office.


Aanbod

 • Goed marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra, waaronder 40 vakantiedagen;
 • Vaste dertiende maandag;
 • Een auto van de zaak;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Welzijnsbudget van €500,- netto;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Een prettige informele sfeer in een betrokken en sociaal team. Onze kracht als echt familiebedrijf;
 • Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert.


Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.