Werken via Piket

Projectleider – Ede

Introductie

Ben jij een bevlogen projectleider met ervaring in de Infra sector? Een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau gevestigd in Ede, zoekt een dynamische professional om ons team te versterken. Als projectleider ben je in staat om een succesvol team aan te sturen, de doelstellingen te realiseren en het ontwerpteam effectief te leiden.

Organisatie

Wij streven we met passie naar het creëren van de ‘optimale buitenruimte’, die op maat is gemaakt voor elke locatie. We putten uit de lokale omstandigheden en streven naar een natuurlijke integratie van de gevraagde ontwikkeling.

Onze betrokkenheid begint al bij het eerste initiatief van de ontwikkeling en strekt zich uit tot ver na de realisatie, tijdens de beheer- en onderhoudsfase. We leveren essentiële producten, waaronder vormgevende ontwerpen, technische tekeningen, gedetailleerde uitwerkingen, werkomschrijvingen en contracten. Bovendien nemen we de verantwoordelijkheid voor de realisatie en stellen we beheer- en monitoringsplannen op.

In elke fase van het proces hebben we gespecialiseerde teams binnen onze organisatie, waarbij nauwe samenwerking tussen de teams centraal staat. We waarborgen onze kernwaarden – praktisch, no-nonsense, en met verantwoordelijkheid voor onze diensten en producten – binnen deze teams.

Ons doel is om met doortastendheid en verantwoordelijkheid op maat gemaakte oplossingen te bieden, waardoor we niet alleen voldoen aan, maar overtreffen aan de verwachtingen van onze klanten in het streven naar de optimale buitenruimte.

Functie

Ben jij bekwaam in het effectief leiden van een team en het behalen van gestelde doelen? Bezit je het vermogen om het volledige ontwerpproces te waarborgen? Kun jij constructief omgaan met opdrachtgevers? Dan is deze positie perfect voor jou!

Wij streven ernaar ons team te versterken en zoeken een ambitieuze projectleider die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar loopbaan. Momenteel werk je mogelijk als projectleider of projectcoördinator bij een ingenieursbureau, overheidsinstantie of aannemer, en heb je ervaring in de infrastructuursector.

Door samenwerking en nauw contact met de opdrachtgever zorg je ervoor dat de processen soepel verlopen en dat het initiatief voor het succesvol afronden van de opdracht in goede handen is.

Als het oppakken van nieuwe, uitdagende en innovatieve infraprojecten je aanspreekt, en je voldoet aan de vereiste ervaring met uitstekende leiderschapskwaliteiten, reageer dan snel. We kijken ernaar uit om met je in contact te komen!

Functie-eisen

Je beschikt over een succesvol afgeronde technische HBO-opleiding en hebt meerdere jaren werkervaring, waarbij klantgerichte dienstverlening centraal staat. Als projectleider ben je bedreven in communicatie op alle niveaus binnen de organisatie. Je bent resultaatgericht en gemotiveerd om het optimale uit de teamleden te halen.

  • Ruime ervaring en benodigde kennis om ons (ontwerp)team te leiden;
  • Expertise in het bewaken van tijd, budget en kwaliteit van producten;
  • Ervaring in het inzichtelijk houden van de scope en het signaleren en rapporteren van mogelijke afwijkingen;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van RAW en UAV-GC.

Aanbod

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Mogelijkheid om eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen;
  • Interessante en uitdagende projecten als kern van het werkplezier;
  • Ruimte om uit te blinken in waar je goed in bent;
  • Professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.