Werken via Piket

Projectleider Infra – Noord-Brabant

Introductie

Ben jij een enthousiaste projectleider die klaar is voor de volgende stap? Of ben je nog geen projectleider maar heb je wel die ambitie? Gaat jouw hart hoe dan ook sneller kloppen van uitdagende infraprojecten? Kom dan een bijdrage leveren aan onze uitdagende multidisciplinaire projecten met innovatieve oplossingen.

Organisatie

Je komt terecht in een familiebedrijf waar ongeveer in totaal 160 medewerkers aan het werk zijn. Je werkt veel op de projectlocaties, maar als je wel naar kantoor gaat kom je terecht in een modern, duurzaam en circulair pand. Deze aannemer biedt totaaloplossingen op maat aan voor overheden, projectontwikkelaars, MKB, agrarische- en bouwbedrijven en particulieren. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kernwaarden in dit bedrijf.  

Functie

Als projectleider ben je eindverantwoordelijke voor het voortraject en de realisatie van projecten. Dit kunnen zowel UAV-GC als RAW-contracten zijn, variërend in complexiteit. De behoefte van de klant vormt het uitgangspunt. Je geeft dagelijks leiding aan de uitvoerders en werkvoorbereiders en zorgt voor een optimale overdracht van activiteiten vanuit de tenderfase naar realisatiefase. Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten ter nakoming van de verplichtingen voortvloeiend uit de overeenkomst, inclusief de wijzigingen van de overeenkomst. Het project dient tijdig, juist en volledig te worden opgeleverd, overgedragen en te worden geëvalueerd, zowel met de klant als intern. Je ziet toe op kwaliteitsborging door middel van sturingsmechanismen in de vorm van vergunningen, planning, risicomanagement en financiën. Je inventariseert kansen/risico’s en zet (herstel)maatregelen uit met betrekking tot de voortgang, financiën, kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieuaspecten. Je verzorgt de algehele nazorg en eventuele garantieafwikkeling van gerealiseerde projecten. Je voert een juiste, tijdige en volledige projectadministratie en stelt iedere vier weken de financiële projectrapportage op. Je rapporteert aan de operationeel directeur en communiceert op een accurate wijze naar de belanghebbenden van het betreffende project.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denk niveau

Kennis van de contractvormen (RAW/ UAV-GC);

Je straalt enthousiasme uit, denkt in kansen en bent je bewust van de risico’s;

Kiest het gezamenlijke perspectief als uitgangspunt en gaat confrontatie niet uit de weg;

Je hebt overtuigingskracht, commerciële en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.


Aanbod

Een informele werkplek;

Cursusmogelijkheden;

38 vrije dagen per jaar;

Werken bij een veelzijdig, dynamisch en groeiend bedrijf;

Genoeg ruimte om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk uit te dagen. 


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.