Werken via Piket

Projectleider Laagspanning- Middenspanning – Overijssel

Introductie

Ontdek hoe jij als projectleider laagspanning-liddenspanning het verschil maakt in diverse projecten, van start tot finish. Met jouw expertise zorg je voor een vlekkeloze uitvoering en voldoe je aan alle vereisten. Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan succesvolle projecten? Lees snel verder!

Organisatie

Sinds 1964 is dit bedrijf een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Ooit gestart uit ondernemerschap en trots op zolder, met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers. In 2023 is het uitgegroeid tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro en meer dan 700 eigen medewerkers. Het bedrijf staat bekend om zijn vooruitstrevendheid in alle aspecten van de ondergrondse infrastructuur, waarbij doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie worden gestimuleerd.

Als projectleider wordt gewerkt binnen de discipline van installatietechniek. Het bedrijf staat bekend als pionier op het gebied van duurzame oplossingen, zoals zonnestroominstallaties (PV-panelen), laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, duurzame gebouwgebonden oplossingen en domotica voor bedrijven. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren en beheren van elektrotechnische installaties en systemen voor diverse sectoren. Daarnaast voert de afdeling multidisciplinaire projecten uit, waarbij werkzaamheden op het gebied van laag-, midden- en hoogspanning, evenals aarding- en bliksembeveiligingswerkzaamheden, worden uitgevoerd.

Functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van verschillende projecten. Vanaf de start tot aan de oplevering zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Als expert op het gebied van laagspanning en/of middenspanning weet je precies wat nodig is om een project succesvol te laten verlopen. Je kunt risico’s identificeren, problemen snel analyseren en oplossen, en bent bekend met geldende wet- en regelgeving.

Daarnaast draag je als projectleider verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, tijdigheid, veiligheid en het rendement van de projecten. Je coördineert en organiseert de werkzaamheden van het projectteam, zorgt voor naleving van bestek en planning, en vervult een sturende en coachende rol binnen het team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor goede communicatie tussen collega’s, interne afdelingen en ploegen. Ook ben je verantwoordelijk voor de inzet van personeel en middelen, en bewaak je de financiële voortgang van de projecten.

Indien je alleen kennis en/of ervaring hebt in laagspanning en middenspanning wilt leren, biedt Siers hiervoor mogelijkheden.

Functie-eisen

Als projectleider is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Je bent proactief, communicatief vaardig en hebt de capaciteit om je team te motiveren en te inspireren. Met jouw leiderschapskwaliteiten zorg je ervoor dat alle projecten succesvol, tijdig en binnen het budget worden afgerond.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde (technische) hbo-opleiding;
 • Ervaring en/of kennis van elektrotechniek, laagspanning en/of middenspanning (bij voorkeur verkregen door opleiding of eerdere werkervaring);
 • Ervaring in een vergelijkbare functie in de Installatietechniek;
 • Kennis van normen, wet- en regelgeving;
 • Financieel inzicht;
 • Rijbewijs B.

Aanbod

Wij vinden het belangrijk dat je het bedrijf goed leert kennen, daarvoor krijg je ruimschoots de gelegenheid. Deze functie betreft een werkweek van minimaal 32 uur en maximaal 40 uur.

Daarnaast ontvang je:

 • Op fulltime basis: 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen;
 • Een jaarcontract;
 • Alle middelen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop, tablet en telefoon;
 • Een zakelijke auto;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je taken;
 • Een goede en familiaire sfeer binnen een familiebedrijf waar de mens centraal staat. Er wordt hard gewerkt, maar overwerken is niet de norm. Een gezonde balans tussen werk en privé staat altijd voorop;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.