Werken via Piket

Projectleider Leefomgeving: Klimaat, Landschap en Water – Arnhem

Introductie

Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusiviteit en de gezonde & veilige leefomgeving? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, Wil jij bij ons aan de slag als projectleider of ben jij een ervaren projectleider en toe aan een stap richting projectmanager?

Organisatie

Onze opdrachtgever is het grootste adviesbureau van Europa. Met 10 vestigingen in Nederland is dit bedrijf altijd dicht bij de klant. Je werkt in een informele en moderne werkomgeving waar diverse en uitdagende projecten worden uitgevoerd. Alles buiten de gebouwen wordt door deze opdrachtgever opgepakt. Met diverse klanten zoals waterschappen, gemeentes, provincies en particuliere bedrijven. 

Functie

Als projectleider leefomgeving geef je met je projectteam invulling aan de planuitwerking en begeleidt de ontwerpvoorbereiding tot aan de realisatie van de groen, water- en natuurprojecten van de toekomst. Je gaat je richten op het verder ontwikkelen van ons netwerk en ben jij in de regio het gezicht voor de organisatie op toonaangevende projecten.

Ons team bestaat uit projectmanagers, projectleiders, contractadviseurs, engineers, ontwerpers en adviseurs. Er ligt een belangrijke rol voor je in de inspiratie, motivatie en begeleiding van de medewerkers binnen je projectteams. Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten, het bedrijfsproces en de kwaliteit, dit altijd met het oog op afdelings- en/of bedrijfsbelang.

In de functie van projectleider word je verantwoordelijk voor een aantal klanten of klantgroepen. Je bent in staat om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden. Dat doe je door kwaliteit en klanttevredenheid centraal te stellen in jouw projecten. Je hoogwaardige kennis van de inrichting van de openbare ruimte (stedelijk en landelijk) maakt dat je voor onze opdrachtgevers dé gesprekspartner bent voor creatieve en innovatie oplossingen. Je weet deze oplossingen te concretiseren in advies- en projectopdrachten. Je bent in staat huidige opdrachtgevers blijvend te binden en toekomstige opdrachtgevers te overtuigen een langdurige relatie met de organisatie aan te gaan.


Functie-eisen

Een relevante afgeronde hbo-/ wo-opleiding;

Visie op het vakgebied en oog voor ontwikkeling;

Goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een relevant netwerk, klant- en samenwerkingsgerichtheid;

Minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen het werkveld;

Affiniteit met de laatste ontwikkelingen waaronder innovatieve contractvormen en nieuwe verdienmodellen. 


Aanbod

Werken in een hecht team aan uitdagende projecten;

Een moderne en hybride werkomgeving;

Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien naar bijvoorbeeld projectmanager of teamleider;

Een functie in te vullen vanaf 32 uur; 

32 vakantiedagen;

Leaseauto die ook privé gereden mag worden;

Salaris tussen de €3.500,- en €5.500,- op basis van 


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.