Werken via Piket

Projectleider – Zuid-Holland

Introductie

Ben jij een projectleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, of wil jij de stap maken naar de rol van projectleider? Dan heb ik een mooie vacature voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een solide en slagvaardig familiebedrijf met een informele cultuur. Bij projecten zijn ze het gehele traject betrokken, van ontwerp tot uitvoering. Daarvoor is ook alles in huis, zo hebben ze een eigen ingenieursbureau maar ook een breed assortiment aan eigen machines en materiaal. Projecten waar ze actief zijn liggen in de constructie, funderingen, waterbouwkundige-, beton-, funderingswerken en meer. 

Functie

Binnen de organisatie krijg je de kans als “spin in het web” te werken aan uitdagende multidisciplinaire civiele projecten. De projecten lopen uiteen van de bouw van kademuren voor industrie en binnenstad tot dijkverzwaringen en de aanleg van bruggen en viaducten. Je stuurt het proces aan van aanbiedings- en ontwerpfase tot en met oplevering. Je bent dus van A tot Z betrokken. Je geeft enthousiast leiding aan het projectteam, onderhoudt contact met de opdrachtgever en organiseert overleggen met diverse partijen. Jij zorgt samen met jouw team voor het veilig en efficiënt realiseren van een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Je gaat vooral aan de slag met:

Het aansturen van een projectteam;

Samen met ontwerpafdeling en klant bedenken van technische oplossingen;

Realiseren van een efficiënte en beheersbare projectorganisatie op gebied van interactie met opdrachtgever, intern overleg en financieel management;

Projectbeheersing op gebied van risico’s, planning, contractwijzigingen en afwijkingen;

Opstellen en/of bewaken van contractuele afspraken, budget, planning en financiële ontwikkeling;

Realiseren van veilige en gezonde werkomstandigheden en kwaliteitsborging;

Signaleren en oplossen van uitdagingen inzake capaciteit, budget en tijd;

Controleren van offertes, opstellen plannen van aanpak, risicoanalyses en (financiële) projectrapportage.


Functie-eisen

Je bent in staat op een overtuigende en prettige manier mensen en processen te verbinden. Je bent besluitvaardig en kijkt verder dan jouw eigen project(en). Je beschikt over een goed technisch en bedrijfskundig inzicht en hebt ook oog voor de langere termijn kansen en markt. Je geniet van planmatig werken en houdt daarbij je focus op veiligheid, kwaliteit, belangen en het resultaat. Je bent praktisch ingesteld en bent een stevige gesprekspartner op verschillende niveaus. Je bent bereid ook taken in de werkvoorbereiding op te pakken.

Aanbod

Jaarcontract bij Piket met uitzicht op vast; 

Een betrokken, open en informele werkomgeving;

Je gaat aan de slag met innovatieve projecten met de nieuwste technieken;

25 vakantiedagen en 15 ADV dagen;

Salaris tot €5.416,- afhankelijk van kennis en ervaring; 

Een bedrijfswagen;

Sporten met korting.


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.