Werken via Piket

Service Engineer – Kop van Overijssel

Introductie

Onze opdrachtgever is een uniek bedrijf binnen de duurzame energietechniek. Er worden namelijk turn-key oplossingen op het gebied van bodemenergie ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende aanbieder van turn-key bodemenergie oplossingen (warmte-koude opslag, warmtepomp technologie). Daarnaast is er een dochteronderneming welke de exploitatie verzorgt van de gerealiseerde energievoorzieningen en levering van warmte en koude aan eindgebruikers. 

Het betreft hier een familiebedrijf die zich sterk verbonden voelt aan elkaar en de klanten. Met elkaar delen ze passie en zorg voor een fossielvrije toekomst voor de nieuwe generatie. Vanuit hun kantoor in de kop van Overijssel verzorgen ze projecten door heel Nederland met in totaal circa 40 medewerkers.

Functie

Als Service Engineer verzorg je technisch onderhoud aan (bodem)energiesystemen en los je storingen op. Je bent onderdeel van een enthousiast Serviceteam, met bevlogen collega’s. Al naar gelang je ervaring wordt je ingezet op complexere projecten en systemen. Concreet ga je aan de slag met de volgende activiteiten:

  • correcte uitvoering van vast onderhoud systemen;
  • zelfstandig oplossen van storingen aan systemen;
  • opstellen van storingsrapportage, doorspelen naar de Servicecoördinator;
  • opstellen onderhoudsrapportage/ garantierapportage, doorspelen naar de Servicecoördinator;
  • verantwoordelijk voor instandhouding kwaliteit van systemen conform NEN 2767; Oftewel alles wat te maken heeft met het beheren en onderhouden van complexe duurzame warmte-koude projecten. In deze rol heb je periodiek piket/storingsdienst buiten kantoortijden, waarvoor je een aanvullende vergoeding ontvangt

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • een servicegerichte en probleemoplossende aanpak;
  • zelfstandig

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden afgestemd met onze opdrachtgever

Inlichtingen

Paul Metzke 06-43236983

Sollicitatie

Paul Metzke 06-43236983

Vragen?

Neem contact op met

Paul Metzke

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.