Werken via Piket

Systems engineer – Diemen

Introductie

Heb jij ervaring met systems engineering en de passie om vernieuwing in de praktijk te brengen? Wij zijn op zoek naar een systems engineer de deze methodiek gaat implementeren in de onderhoudscontracten. 

Organisatie

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt het bedrijf civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht.

Functie

Als systems engineer (niet te verwarren met een IT system engineer) ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze contractteams. Je wordt ingezet op onderhoudscontracten in zowel de tender-, mobilisatie- als uitvoeringsfase. Jouw focus ligt op het implementeren, ontwikkelen, monitoren en bijsturen van systems engineering in het contract en de business unit Noord, gevestigd in Diemen. Je ondersteunt en coacht medewerkers van het contract met deze integrale wijze van samenwerken. Dit met als doel de prestatie aantoonbaar te laten voldoen aan de eisen in de contracten.

Verder houd jij je bezig met het ontwikkelen en implementeren van systems engineering in realisatieprojecten. Je analyseert data voor het monitoren en bijsturen van het contract in ons eigen Relatics-systeem genaamd VISE. Verder stem je eisen af voor processen en producten en de inrichting van de benodigde structuren met de rest van het projectteam.

Daarnaast vertaal je klanteisen en doelstellingen naar de werkzaamheden, conform de systems engineering-methodiek. Voor jouw collega’s fungeer je als vraagbaak, coach en instructeur over systems engineering. Ten slotte zorg je voor de doorontwikkeling van het vak in de afdelingen en vakgroepen.


Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de technische richting;
  • Ervaring met systems engineering is een pré;
  • Je bent proactief analytisch sterk en krijgt energie van structuur.


Aanbod

  • Een bruto maandsalaris tot €5.426,-;
  • 30 vakantie dagen en 2% IKB wat uit te betalen is in (13 extra) vakantiedagen;
  • Een inzet van een auto, telefoon en laptop spreken voor zich in deze functie;
  • De mogelijkheid tot hybride werken, daarbij hoort een werkplekinrichting en thuiswerkvergoeding; 
  • Andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra. 


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.