Werken via Piket

Teamleider-Vestigingsmanager energiedistributie – Omgeving Arnhem/Nijmegen

Introductie

Houd jij van een uitdaging en ben jij een echte bouwer? Dan hebben wij een leuke positie beschikbaar! We zijn namelijk op zoek naar een (aankomend) vestigingsmanager/teamleider om een nieuwe vestiging van onze opdrachtgever verder uit/op te bouwen. Lees snel verder!

Organisatie

Je kom je te werken op de nieuwe vestiging in de omgeving van Arnhem/Nijmegen die zich bezig houdt met vervanging van huisaansluitingen, aanleg van kabel- en leidingnetwerken, het uitvoeren van grote projecten of het uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen. Je toekomstige vestiging/afdeling bestaat nu nog uit 5/10 man maar het is aan jou om dit verder uit te bouwen!

Functie

Als teamleider/vestigingsleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere energie projecten. Onze opdrachtgever realiseert jaarlijks zo’n 6.500 aansluitingen en legt, reconstrueert en vervangt hoofdleidingen in het gebied Gelderland-Zuid. We verwachten van jou dat je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor de operationele en financiële processen binnen de uitvoering van ons contract. Als teamleider/vestigingsleider overzie je de belangen van alle interne en externe stakeholders en zorg je ervoor dat lopende zaken adequaat worden opgepakt.

Je geeft dagelijks leiding aan een enthousiaste groep werkvoorbereiders, projectcoördinatoren, projectleiders, teamleiders en diverse andere collega’s. Daarnaast geef je indirect leiding aan de hardwerkende buitenploegen, bestaande uit o.a. grondwerkers, monteurs, fitters en machinisten. In totaal werken zo’n 150 collega’s samen om de uitvoering van de projecten tot een succes te maken!

Functie-eisen

Je beschikt over:

  • Minimaal een HBO diploma;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Kennis van of grote affiniteit met de wereld van kabels en leidingen (energiedistributie);
  • Aantoonbare ervaring als projectleider (toe aan de volgende stap), teamleider of vestigingsmanager;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.


Aanbod

  • Direct dienstverband bij onze opdrachtgever;
  • Een betrokken en informele werkomgeving;
  • Opleidingen afgestemd op jouw persoonlijke loopbaan;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto v.d. zaak, 13 ATV en opleidingsmogelijkheden);


Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.